26.4.2009

Kesken


1. Salainen Taitohaaste-asia.

2. Toinen salainen Taitohaaste-asia.

3. Mekosta pusero. (Olen levinnyt! Yläosa istuu nätisti, alaosa uhkaa ratketa liitoksistaan. Siksipä leikataan naps naps - mekosta pusero.)

4. Mekosta mekko. (Kyllä, olen persevöitynyt. Yläosa on sopiva, alaosa taaskaan ei. Oli se joskus aikaisemmin. Tämä mekko menee purkuun ja kaavoiksi. Uusi kangas odottaa jo.)

5. Kiilat mekkoon. (Kerroinko jo, että olen kasvanut? Ihana mekkoni tarvitsee kiilat, jotta se olisi mekko eikä makkarankuori.)

6. Vihreä täkki. (Kaipaa korjausompelua. Sisukset uhkaavat pursuilla ulos.)

7. Vihreä puolihame. (Kaipaa viimeistelyä.)

8. Virkattu kassi. (Kaipaa virkkausta.)

9. Mekko. (Toivottavasti se mahtuu ylleni sitten kun saan sen valmiiksi.)

10. Kirjontatyö. (Pöytäliina. Kyllä se joskus valmistuu.)

11. Ristipistotyö. (Ei varmasti valmistu koskaan.)

12. Kukkaro. (Odottaa ihmettä.)

13. Virkattu tilkkupeitto. (Ikuisuusprojekti.)

14. Neulottu tilkkupeitto. (Ikuisuusprojekti nro 2.)

Mitä, oliko niitä tosiaan vain neljätoista? Vasta suunnittelun asteella olevia projekteja ei lasketa - onneksi. (Niitä on ziljoona!) Kaiken lisäksi odottelen sähköpostiini kutsua liityin neuleyhteisö Ravelryyn (Räveltämöön, niin kuin jotkut asian ilmaisevat). Ja vain siksi, että siellä on kuulema paljon ilmaisia ohjeita...

Vaan kyllä täällä välillä valmistuukin jotain! Kärtty, laitapa osoitteesi sähköpostiini, niin saat pian lähetyksen Taitohaasteen tiimoilta.

Edit 29.4. Arvasin että jotain unohtui. 15. Puukkoon pitäisi tehdä kahva.

6 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Siinähän näpertelyä... kesäänkään ei taida olla aikaa.

Hanni kirjoitti...

Johan tuo oli hienoa että sait tehtyä listan. Mie en edes uskaltaisi tehdä, etenkään noiden pieneksi käyneiden vaatekappaleiden tiimoilta. Etenkään kun vaatekaappini sisältö on kaiken kaikkiaan kompostiherätteeksi soveltuvaa lumppua :) Onnea projektille, haluan kuulla miten se etenee.

Mustikkamaa kirjoitti...

Kesken: autokoulu. Jonka hassun sattuman kautta saan opiskelija-alennuksella... rehellisyys kunniaan ;).

Hehkuvainen kirjoitti...

Hannele: näperrettävää tosiaan riittää! (Eikä kerrota kellekään että ostin tänään vähän lankaa...)

Hanni: jaa, pitäisikö näistä kertoa edistymistarinoitakin :o? No, ainakin osan valmistumisesta tulee varmasti jossain vaiheessa kuvatodisteita :).

Mustikkamaa: nooh, alennus sinne tai tänne... jos sulle, niin hyvä ;D.

Metta kirjoitti...

Mun kesken-lista on sähköpostissani muistuttamassa siitä, että jotkin työt on vaan tehtävä ajoissa. Samanlaisia projekteja ja muunlaisiakin siellä on. Muutama luvattu työ ja aika paljon joskus alettuja ja sittemmin hylättyjä, joitakin tulevan omistajan löytäneitä ja sen takia kesken jääneitä (se on kyllä omituista). Voi kun olis viulu...

Hehkuvainen kirjoitti...

Onneksi minulla ei ole minkään työn kanssa mitään kiirettä (kiireeksi ei lasketa sitä syyhyttävää tunnetta sormissa kun haluaisi jo tehdä). Taitohaastejuttuihinkin on aikaa yli puoli vuotta.

Viulu...?