30.3.2009

Peniksen jatke neljällä pyörällä


Jäin tässä päivänä eräänä oikein miettimään väitettä, että auto olisi miehen peniksen jatke ja että naiset kiinnostuvat hienoilla autoilla ajavista miehistä. Saattaahan tuo pitää paikkansa. Jäin miettimään sitä, että valitsisinko minä miehen jatkeen perusteella. Jos identtisistä kaksosista toinen ajaisi romukasalla ja toinen kiiltävällä kaaralla, niin valitsisinko sen joka kuskaa hienompaa autoa?

Haluaisin väittää, etten ole niin pinnallinen, mutta minun on tehtävä tunnustus. Miehen auto vaikuttaa mielipiteeseeni miehestä, ja siksi on mahdollista että se vaikuttaisi myös valintaan. Mutta onko isompi/hienompi aina parempi?

Ei ole. Kamalat romut eivät tietenkään kiinnosta minua. Jos mies ei huolehdi peniksensä jatkeesta niin hän ei ehkä pidä kovin suuresti huolta itsestäänkään. En ottaisi epäsiistiä, haisevaa ja vaarallisen oloista miestä eikä minua sytytä sellainen autokaan.

Mutta ökyily on yhtä vastenmielistä. Joku iso, macho ja kovaääninen ilmestys (oli se sitten mies tai auto) kääntää kyllä pääni - mutta useimmiten toiseen suuntaan. Jatkeella pullistelu on joskus niin läpinäkyvää, että en voi muuta kuin hymyillä säälivästi. "Just joo, luuletko että tuollainen kukkoilu ketään kiinnostaa?" Hyh, pyh.

Jos ohitseni ajaa nuori mies uudenkarhealla Bemarilla, olen melko varma siitä ettei auto ole hänen omansa. Jos kuski on reilusti keski-ikäinen, niin mies on minulle liian vanha eikä autolla ole enää väliä. Oletteko muuten koskaan nähneet vanhaa miestä ajamassa ökyautolla? He ehkä tietävät jo mitkä asiat oikeasti ratkaisevat.

Nimittäin jatkeeseen pätee sama kuin penikseen: ei se koko, vaan se miten sitä käytetään.

Autoilu saattaa olla vaarallista puuhaa. Holtiton kuski voi koitua itsensä, kyytiläisensä ja vieläpä sivullistenkin kohtaloksi. Kun nainen hyppää kyytiin, hän on suojaton. Kyydittävä on kuskin armoilla, ja siihen asemaan antautuminen vaatii luottamusta.

Luottamus puuttuu, jos kuski on aggressiivinen ja pelkääjän paikalla pitää oikeasti pelätä. En halua pelätä turvallisuuteni puolesta sängyssä, en halua pelätä myöskään kyydissä. Epävarma, töksähtelevä, levoton ja hapuileva tyyli turhauttaa sekä lakanoiden välissä että autossa. Jonkun aikaahan sitä jaksaa katsella, mutta sitten tekisi mieli kiljaista että "äh, anna olla, hoidan tämän itse paremmin!"

Mutta kun mies hallitsee vehkeensä ja kyyti on sujuvaa, hallittua ja turvallisen tuntuista... ah. Silloin minä haluan vain sulkea silmäni, rentoutua ja nautiskella. On ihanaa antautua kyydittäväksi, kun voi luottaa siihen että toinen hoitaa homman kunnialla kotiin.

Minä pidän tavallisista miehistä, joilla on tavallinen auto. Kiiltävällä ja korealla ulkomuodolla ei minua hurmata, vaan luotettavuus ja ajotaidot ratkaisevat. Hyvän kuskin kyytiin lähden mielelläni toistekin. Kun matka on nautinnollinen, ei määränpäällä ole niin väliä ;).

8 kommenttia:

Saoka kirjoitti...

Aamen!

Silloin, kun olimme Miehen kanssa tutustumaisillamme, hän sanoi, että hänet erottaa liikenteen seasta vanhassa kotikaupungissame siitä, että hän on se, jonka auton peruutuspeilistä ei roiku wunderbaumeja lainkaan. Se oli ehdottomasti yksi juttu, mikä ratkaisi :-) Tutustumiseen johtaneessa netti-ilmoituksessani olin maininnut inhoavani moottoriurheilun ylikorostamista. Auto on laite, jolla mennään paikasta A paikkaan B, eikä ajella päättömästi pitkin ja poikin esittelemässä sitä jatketta ja sitä, minkä jatke se on.

Elegia kirjoitti...

Amenet täältäkin (menihän siunailuksi)!

Tosin mietin tuota, että jos identtisiä kaksosia erottaisi oikeasti vain auto (tai/ja raha), ei siis luonne, niin kyllä minun täytyy rehellisyyden nimissä tunnustaa, että ottaisin sen rikkaamman.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Kivasti kirjoitat tuosta.
Minun mieheni pyöräilee, talvellakin ;)

Hehkuvainen kirjoitti...

Saoka: hyvä, että keskustelitte aiheesta jo tutustumisen alkuvaiheessa - olisi ollut kyllä karua jos vasta pitkällisen tapailun jälkeen olisi selvinnyt että muuten ihana mies onkin wunderbaumari! :D

Elegia: totta. Jos ainoa erottava tekijä on raha, niin ei kai kukaan sitä köyhempää ota :D.

Näin jälkeenpäin haluaisin hieman muokata tekstiäni. Tuossa linkkaamassani jutussa oli tutkittu sitä että kumpi miehistä (sama mies) näyttää naisten mielestä komeammalta ja se oli sitten kai aina se joka istui komeammassa autossa. Kirjoitin ehkä hieman huolimattomasti, luulen että minun olisi pitänyt kirjoittaa että jos identtiset kaksoset ajaisivat erilaisia autoja, niin pitäisinkö komeampana sitä joka ajaa hienompaa autoa. Todelliseen kumppanin valintaan kun kyllä vaikuttaa muutkin asiat kuin auto ja ulkonäkö...

Hannelen paratiisi: aplodit miehellesi :)!

Anonyymi kirjoitti...

Mie taas oon ihan heikkona ekoloogisiin ja urheilullisiin miehiin, jotka polkevat reilumpiakin matkoja polkupyörällä! Siinä tulee väkistenkin tuumattua, että siinä on uroolla varmasti pää, reisilihakset ja elämän prioriteetit kohillaan. Melkein parempi se, ettei omaa autoa ole lain, ainakin näin kaupunkioloissa. Meitä naikkosia on siis moneksi kaikkien erilaisten ja eri kulkuvälineitä suosivien miesten onneksi! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Pyörä onkin erittäin fiksu valinta sekä oman että ympäristön kunnon kannalta! Kaupungissa se hyvin toimiikin, turha olisi minunkaan autoa ostaa kun kävellenkin pääsen ihan joka paikkaan (ja jos en kävellen tai pyörällä niin bussi vie). Joissakin tapauksissa auto on sitten taas erinomaisen järkevä valinta.

Salla kirjoitti...

Mut mitäs sit kun nainen (arvaa kuka) haluaa mahdollisimman ison auton? Minkä jatke se sitten on? Tai mitä sillä kompensoidaan?

Hehkuvainen kirjoitti...

Tjaa-a, paha sanoa :D. Kerro toki jos saat selville ;).