19.3.2009

Kurssilta


Ai niin, otin yhdessä välissä kuvia niistä helmikorukurssin tuotoksistakin. (Kovasta yrittämisestä huolimatta kuvat ovat huonoja, koittakaa kestää.)

Keskimmäinen koruista olikin uusioitava juttu. Sain sen aikoinaan salaiselta askarteluystävältäni. Kaunis koru, mutta käytössä isompien helmien sisus kului (tämä on kuulema varsin tavallista tietyllä tavalla valmistetuissa helmissä) sen verran että pienet välihelmet luiskahtelivat sijoiltaan ja koko korun rakenne meni vähän höpöksi. Niinpä ratkaisin ongelman vaihtamalla vaijeriin isommat välihelmet ja koru pääsee taas käyttöön.

Alimmaiselle korulle tein kaveriksi rannekorun:

Tein minä muitakin juttuja, mutta en ottanut niistä kuvia. Tein kaksi rannekorua, joissa nyt ei ole oikeastaan mitään kuvaamista (vaikka lainakamera hyvä onkin, ei se tee tylsän näköisistä tekeleistä hienoja) ja yhdet korvikset, jotka annoin jo ystävälleni (ne eivät olleet tylsän näköiset vaan oikein kivat).

Mitenkäs nyt tuntuu että tuli kahden päivän aikana yllättävän vähän valmista...? No, olisin tietysti ehtinyt tehdä paljon enemmänkin jos olisin oikein tekemällä tehnyt ja koruja etukäteen suunnitellut, mutta iso osa ajasta meni kurssikavereiden tuotoksien ihasteluun ja ohjaajan massiivisen helmivaraston penkomiseen ;).

8 kommenttia:

Metta kirjoitti...

Oi voi, sehän onkin parasta noissa kursseissa, kun saa ihastella materiaaleja ja mitä kaikkea toiset niistä saavat aikaan. Hienoja on edelleen nuo korut. Kyllä jotkut vaan osaa.

H. kirjoitti...

Tuo ylempi kuva näyttää kaikkiaan Ketulta!

Omppu kirjoitti...

Kauniita!

Ipo kirjoitti...

Kivoja, tyylikkäitä! Hyvä Hehku! :)

Mimmu kirjoitti...

Kaunis tuo rannekoru. Pidän. :)

Mustikkamaa kirjoitti...

Me likes <3. Mulla on lähipiirissä muitakin jotka tykkää korujen tekemisestä, mm. äippä, sisko ja paras ystävä. Kivahan se olis itsekin näperrellä, mutta kun ei saa aikaiseksi [huoh].

Susikairan akka kirjoitti...

Jopas olet tehnyt hurmaavia koruja=) Tuo rannekoru on aivan ihana!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kaunis kiitos kaikille kommenteista :).

Metta, se on ihan totta, että ideoiden keruu on iso osa tuollaista kurssia. Kun toisille tulee herkästi mieleen sellaisia juttuja joita itselle ei sitten ikinä!

H., niin oli tarkoitus ;).