10.2.2009

Pimp my picture!


Ajattelin ottaa valokuvan ostamistani ruusuista. Kamerani mielestä ruusut ovat tylsiä sellaisenaan.


Hieno, eikö totta? Vaakaviivat toimivat hyvänä kontrastina kukkien pehmeille muodoille. Lisäksi viivat häivyttävät näppärästi tylsän taustan (vihertävän tapettini). Viivojen violetti väri sointuu hyvin ruusujen punaan ja korostaa lehtien vihreyttä. Viivat eivät koskaan toistu samanlaisina; jokainen kuva on uniikki taideteos.

No, minä haluaisin kuitenkin kuvani ilman viivoja. Ongelmaa ei tietenkään näkynyt silloin, kun kävin näyttämässä kameraa asiantuntijalle. Paskanahan tuo on. Ei siis kuvata.

7 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Heh, jospa sinun kamerassasi on Photari asennettuna :D Aika jännä kuva, mutta olisihan se tietysti kiva, jos saisi itse päättää haluaako sitä manipuloida vai ei ;)

Hehkuvainen kirjoitti...

On se jännä... (Pasila) Joo, mielummin tekisin manipulaatiot ihan itse, kamera haluaa nyt osallistua vähän turhan paljon :D.

Mustikkamaa kirjoitti...

Oma-aloitteinen kamera ;D. Mun uus kamera teki välillä kuvista puuromaisia, sellasta höttöä ympäriinsä. Mut vika olikin asetuksissa... Viivat tuskin johtuvat moisesta!? Terkkuja uudesta duunista..

Saoka kirjoitti...

Kiiltävälle kartongille tulostettuna tuo olisi ihan sellaisenaan mainio onnittelukortti! Nykytaidetta! Kiasmaan, mars!

Yksi vanhempi digikameramme tekee sellaisen kivan vohvelikangasta muistuttavan efektin kuviin, jos ei käytä salamaa. Ei auta, vaikka miten muuten olisi valaistus kunnossa.

Hehkuvainen kirjoitti...

Mustikkamaa: joo, ei johdu asetuksista tämä, ikävä kyllä. Terkkuja uuteen duuniin!

Saoka: me voidaan perustaa yhteisnäyttely, tuo sä vohvelikangaskuvasi :D.

ipo kirjoitti...

Tässä kukkakuvan yhteydessä lienee soveliasta toivottaa hyvää ystävänpäivää! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

On oikein soveliasta missä vaan ^_^. Kiitos kovasti :).