12.2.2009

Mörkökin väistäisi minua nyt


En ole eläissäni tuntenut tällaista vihaa.

Itkeminen piti lopettaa kun alkoi öllöttää. Nyt haluan tuhota.

12 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Tiedän tunteen. Huuda, raivoa, kiroile, hakkaa mattoja, polje jalkaa. Irvistele, murise, kihise, kilju, kuolaa, raavi, revi, tee kaikkea mikä helpottaa tai mihin saat raivoa purettua. Anna palaa, sinä osaat:)

ipo kirjoitti...

Voi ei! Toi on inhottava tunne!! Jaksa, jaksa, jaksa! Yritän tsempata. Ja suosittelen kehittelemään jonkun purkukeinon: juokse, heittele kiviä tai mitä muuta keksitkään - edellinen kommentoija antoi myös hyviä vinkkejä.

Toivon sulle kaikkea hyvää ja PAREMPAA!

Mustikkamaa kirjoitti...

Mistä moinen viha? Luulen kyllä tietäväni tunteen. Mulla viha saattaa tulla kohtalaisen pienestä tai jopa näennäisesti ilman syytä. Välillä kaipaan sitä, että voisin itkeä ja vollottaa ilman että olisin avokille velvollinen selittämään sen enempää.

khr kirjoitti...

Hui!

Hehkuvainen kirjoitti...

Susikairan akka: lähes kaikkia mainittuja tehty (mattoja en hakannut). Kyllä se riehuminen vähän helpotti.

Ipo: kiitos tsempistä, muru. Toivottavasti tämä päivä on vähän parempi, muuten menee kyllä todella synkäksi :/.

Mustikkamaa: ehkäpä kerron kirjeessä lisää. Kyllä ihminen tarvitsee omaa aikaa - myös raivoamiseen.

Khr: hyvin sanottu. Onneksi en katsellut itseäni eilen peilistä, olisin varmasti säikähtänyt itsekin. Psykiatri sanoi eilen että "sua taitaa ihan oikeasti harmittaa". Kyllä, ihan oikeasti.

Hannele kirjoitti...

Se meni sitten ihan oikein päin, kuin oppikirjasta suoraan. Oppikirjan nimi on: Hannin viisaat neuvot: miten pääset valaistumisen tilaan. Pitääkin aloittaa itkulla, sitten pitää raivota, sitten saada kunnon migreenikohtaus, sitten itkeä taas, sitten pikkuisen lisäraivostua, niistää nenänsä ja kokea euforinen onnen tunne, kun kaikki kärsimys on ohi. M.O.T

Hehkuvainen kirjoitti...

Onko ihan pakko ottaa se migreenikohtaus...? Minä voisin jättää sen väliin (tällä kertaa). Luulen, että nyt on meneillään vain välirauha, ja palaan tähän vihaan vielä toiste. Hengähdän välillä ja kerään voimia, että jaksan sitten taas raivota :).

Nan kirjoitti...

Raivoaminen tekee välillä kyllä ihan hyvää, kunhan ei vahingossa riko jotain itselle tärkeää tai vaikeasti korjattavaa. Kurjaa kuitenkin, että sinulla on jotain SYYTÄ, miksi raivostuttaa :( Toivottavasti moinen inhottavuus menee pian hyvin. Jaksamista ja parempaa päivää tänään!

Mustikkamaa kirjoitti...

Mulla oli eilen raivopäivä, vetäisin kunnolla herneen nokkaan. Mulla on yks tietty asia mistä vihastun "oikein mielelläni". Nyt oon flunssassa kotona...

orava kirjoitti...

Ihanaa, Hehku raivoaa! :) (no se ei ole kiva että joku raivostuttaa, mutta se on kiva että osaat näyttää sen).

Hehkuvainen kirjoitti...

Mustikkamaa: voih, pikaista paranemista!

Orava: kyllä tämä selkeää edistystä on :). Tosin vielä kun osaisi ihan oikeasti raivota asianosaisille, eikä vaan keskenään ja psykiatrille... no, harjoittelen :).

Hehkuvainen kirjoitti...

Oh, Nan, jäit välistä, pahoittelen.

Kyllä, ulos pitää päästää tämmöiset jutut, ei tee hyvää jos jättää sisälle muhimaan. Ja onneksi sain ainakin tällä kertaa hillittyä itseni, etten heittänyt seinään lasiesineitä tahi kameraani (joka tosin joutaisi siihen puuhaan).