18.2.2018

Kaikkea se luonto keksii!


Kevätaurinko aiheuttaa multasormen kutinaa, mutta ihan vielä en arvannut ryhtyä kylvöhommiin. Jotain uutta vihreää piti kuitenkin saada, joten ostin kaksi pientä ilmakasvia.

Hassuja tupsuja, joiden pitäisi pärjätä sumuttelulla ja pienillä kylvyillä. Multaa tai muuta kasvualustaa nämä eivät kuitenkaan tarvitse, joten esillepano voi kerrankin olla jotain muuta kuin ruukku ikkunalaudalla. Nämä roikkuvat nyt kokeeksi portaikossa metallilangan varassa:6 kommenttia:

Urpo Turpo kirjoitti...

Mitäs kasveja ne tuollaiset ovat? o_O Onko noilla virallista nimeä? Luultavasti jos tuollaisen hankkisi, niin aika äkkiä se kuivahtaisi, kun hupshups unohtui sumutella kukkasta.

Hehkuvainen kirjoitti...

Tillandsia ionantha. Pitäisi olla helppo ja vaatimaton kasvi, mutta katsotaan nyt, eiköhän täällä keksitä jokin keino tappaa nuo. :D

Menninkäinen kirjoitti...

Aika outoja otuksia... Miten ihmeessä noi luonnossa elää? Roikkuukohan ne jossain kallionseinämällä? Sun pitää tehdä raportti myöhemmin, että joko sait niiltä nirrin pois vai vieläkö pikkuiset sinnittelee!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kasvit ovat vielä elossa! Melkein kolme viikkoa ovat jo kestäneet. :D

Helmi Nainen kirjoitti...

Näitä olen kaupassa ihaillut ja himoinnut. Ne siis oikeasti pysyy hengissä!? ; (

Hehkuvainen kirjoitti...

Ainakin hetken. ;)
Olen toiveikas, että oppisin jotenkin kuulostelemaan näiden fiiliksiä ja reagoimaan ajoissa oikealla tavalla jos eivät näytä viihtyvän.