30.11.2017

Joulupuu on rakennettu


Askartelin joulukuusen. Vien sen huomenna työpaikkani taukotilaan tekemäni mietejoulukalenterin kanssa. Marraskuun pimeydessä kuvien ottaminen on ankeaa. Hämärän kähmässä on kiva oleilla, mutta ei kuvata.


Koska olen tällainen hamsteri, minulta löytyi kotoa styroxkartio (ei mitään muistikuvaa mistä olen senkin haalinut varastoihin), vihreää villaa sekä koristeeksi helminauha ja kulkunen. Huovutin villan styroxin päälle, kieputin helminauhan ympärille ja laitoin pellavalangalla kulkusen kiinni kuusen latvaan. Tämä on hyvä kuusi: mahtuu pieneen kassiin eikä varise!


Bling bling!
Hyvää adventtiaikaa!

2 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Kaunis kuusi! Luin ensin, että se menee miesjoulukalenterin kaveriksi... :'D
Mun ihka oikee kuusi on jo saanut lamput ylleen, ties montako vuotta pikkuinen jo täyttää; vissiin neljä tai viisi. Eikä muuten varise sekään!

Meillä töissä starttaa huomenna Turhuuksien joulukalenteri. Omia tarpeettomia tavaroita on saanut viedä jo marraskuun ajan töihin ja päätontut on paketoineet niitä. Sitten ne arvotaan onnekkaille uusille omistajilleen! Katsotaan osuuko arpaonni kohdalle...

Hehkuvainen kirjoitti...

Miesjoulukalenteri! Mahtava idea, miksi en sitä itse keksinyt?!? Ensi vuonna sitten sellainen :D. Toivottavasti arpaonni suosii sinua teidän joulukalenterissanne!