22.8.2017

Alan vaihto


Diana Cooper on kansainvälisesti tunnettu New Age -kirjailija ja enkelilähettiläs. Minä Olen -lehden numerossa 5/2016 hän halusi jakaa lukijoille ennen julkaisemattoman tekstin. Osa tekstistä kuuluu näin:

"Vuonna 2015 ristinmuotoinen Lyran Tähtiportti avautui ja joitakin ihmeellisiä ja vaikuttavia yhdeksännen ulottuvuuden yksisarvisia astui portaalin läpi maan pinnalle. Ne myös pyytävät olemaan kanssaan yhteydessä ja tarjoamaan itseämme palvelutyöhön!"

...

No huh huh. Ei muuten, mutta tuli vain mieleen että olen kyllä selkeästi väärällä alalla. Tarkoitan että voisinhan minäkin kokeilla tuollaista kirjailijan uraa!

"Sain unessa viestin Kultaiselta Kenkälaatikolta. Tunsin syvän rauhan laskeutuvan sisimpääni, ja minulle näytettiin Pyhän Karvakolmion Temppelin rakennuspiirustukset. Planeettamme hämähäkit ovat jo vuosisatojen ajan kutoneet korkeamman tietoisuuden seittiä odottaen, että ihmiskunta olisi valmis vastaanottamaan universumin viestit. Vuonna 2018 kollektiivinen värähtelymme on nousemassa purppuralle tasolle ja saamme kolmannen kasteemme."

Ostaisitteko? Kansainvälinen menestys, here I come!

2 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

:'D :'D

Mä oon sanonut ihan samaa suomalaisten laulujen lyriikoista ja uhannut alkaa laulujen sanoittajaksi.

"Sä lähdit kuin hevonen, joka lumessa hirnuu,
Mä lainasin sydänverellä pienen pojan kirnuu.
Taivaan sini mun sydämein värjää,
Vain revontulten lämmössä mun sieluni pärjää."

Hehkuvainen kirjoitti...

No mutta tuossahan onkin jo kaikki menestyksen ainekset! Kultalevyn tuloa ei voi estää!