25.3.2017

Ostin auton


Tai siis avaimenperän. Mutta onhan se autokin. Selitän.

Minulla on suuri kunnia olla työpaikallani tiimimme taukojumppavastaava. Vedän joka päivä muutaman minuutin taukojumpan niille jotka haluavat ja ehtivät osallistua. Yritän myös muistuttaa ihmisiä mikrotauoista, eli muutamien sekuntien tauoista joita on syytä pitää useampia päivän aikana. Pelkkä muistuttelu ei aina riitä, joten lähetin liikenteeseen mikrotaukoauton. Kyseessä on siis pikkuruinen auto, jonka avainlenkkiin kiinnitin lapun:


Lapussa lukee:
Moro! Olen kassanhallintatiimin mikrotaukoauto. Haluan kiertää pöydältä toiselle, mutta löpö on loppu joten tarvitsen apuasi. Olen mielelläni parkissa pöydälläsi hetken tai vaikka pidempäänkin, mutta matkan on tarkoitus jatkua. Pidäthän siis jossain välissä parin sekunnin tauon ja vie minut seuraavalle pöydälle reittini varrella. Reittini on tämä...

...ja sitten kirjoitin lappuun tiimiläistemme nimet sellaisessa järjestyksessä, että kukaan ei voi heittää autoa naapurille vaan joutuu nousemaan työpisteeltään ja kävelemään hetken matkaa toimiston toiseen osaan. Ilokseni ihmiset ottivat hymyillen auton vastaan ja ovat tunnustaneet leikkineensä sillä. Ja kaipa se kaikilla kiersikin ennen kuin palautui minulle. Moni toivoi että auto jäisi pysyvästi kiertämään tiimiin, joten ehkäpä lasken sen pian uudelleen liikenteeseen.

4 kommenttia:

Urpo Turpo kirjoitti...

Aaawww... ^_^

Menninkäinen kirjoitti...

Mahtava idea!

Mustikkamaa kirjoitti...

Ihan loistava idea!! :D :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Auto lähti uudelle kierrokselle, toivottavasti se piristää ihmisiä tälläkin kertaa vaikka yllätyselementtiä ei enää olekaan. :)