24.4.2016

Kuoppa


Lauantaina teimme kuopan.


Sunnuntaina emme pysty liikauttamaan lihastakaan.

Kantokaan ei kyllä hievahda vielä mihinkään. Heiluimme monta tuntia rautalapion, pienen istutuslapion, käsisahan ja kirveen kanssa. Vielä pitää varmasti pitkään ja sitkeästi kaivella, mutta eiköhän se siitä jonain päivänä irtoa.

5 kommenttia:

Urpo Turpo kirjoitti...

Viime keväänä olin kotonakotona aivan samoissa hommissa. Puu ehkä taisi vain olla hieman pienempi mitä tuossa kuvassa. Varusteet teillä on ihan hyvät mutta ehkä se toiseksi tärkein eli rautakanki puuttuu. Ilman sitä ei noista hommista tahdo tulla oikein mitään.

Mutta työn iloa, tuo on iloista hommaa... :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Meiltä puuttuu myös se tärkein eli dynamiitti. Koko yön ja pitkälti tänäänkin satoi. Arvaatko millainen vallihauta tuo savikuoppa nyt on...? Menee ehkä kolme viikkoa että se kuivuu siihen malliin että kaivamista voi jatkaa. Kovin on iloista, on :).

Menninkäinen kirjoitti...

Dynamiittia olisin minäkin ehdottanut, mutta entäs rauhanomaisempi vaihtoehto; tulitikut?

Urpo Turpo kirjoitti...

Siellähän te voitte leikkiä keskiaikaa (tai Game of Thronesia). Rakennatte pienen linnan siihen vallihaudan keskelle ja etsitte jostain pikku-ukkoja taistelutantereelle. ;)

Hehkuvainen kirjoitti...

Menninkäinen:...ja pari tonkkaa bensaa! Tulitikkuja voinemme käyttää vuoden päästä, kun rungonpätkät on pienitty ja kuivattu :).

Urpo Turpo: :D Nyt kuopassa voisi leikkiä mutapainia!