12.7.2015

Naisurheilua


Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni katsomassa amerikkalaista jalkapalloa. Ehkä olisi kannattanut tutustua pelin sääntöihin etukäteen, niin olisi saanut ottelusta hiukan enemmän irti, mutta meni se näin kylmiltäänkin.


Oli hienoa, vaikka tamperelaiset hävisivät.
Kova laji, kovia mimmejä!

3 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Mä katsoin kerran telkasta. Kymmenen minuutin jälkeen luulin ymmärtäväni jotain, kunnes seuraavan kymmenen minuutin aikana totesin, etten ollutkaan ymmärtänyt mitään. Vaihdoin kanavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mä kävin pari viikkoa sitten myös, ekaa kertaa ja aivan sääntöummikkona. Pidin tylsänä.
Vaan viikkoa myöhemmin menin uudestaan, ja nyt katsomaan MIESjefua. NIin paljon enemmän actionia ja toimintaa!! Säännöistäkin ymmärsi vähän, koska miehillä peli pääsi aina "pidemmälle". Nyt voin suositella.

Hehkuvainen kirjoitti...

Mua ei juurikaan haitannut se, etten tajunnut pelistä kovinkaan paljoa. Pystyn ilmeisesti viihtymään "tajuttomassa" tilassakin :D. Taidenäyttelyssäkään minua ei haittaa jos en "ymmärrä" esillä olevaa taidetta, kun katseltavaa on kuitenkin niin paljon - jo ei varsinaisessa taiteessa niin sen ympärillä sitten. Mutta hauska tietää että kokemus voi olla parempikin, ehkä joskus käyn sitten seuraamassa jotain miesten peliä ja katson kuinka siitä innostun ^_^.