30.4.2015

Läheltä piti


Viihdymme edelleen hyvin vuokra-asunnossamme, johon vuosi sitten muutimme. Onnettomasta äänieristyksestään huolimatta talo on hyvä ja asunto meille oikein sopiva. Vuokralla asuminen on kuitenkin vain väliaikainen ratkaisu ja tähtäimessä on omistusasunto.

Olemme vuoden alusta asti harrastaneet asuntonäytöillä kiertämistä ja seuranneet asuntomarkkinoita tositarkoituksella. Tarjolla on ollut lähinnä kaameita, mukiinmeneviä ja semikivoja asuntoja. Ei ole tarvinnut vakavissaan pohtia ostamista. Olemme löytäneet vasta yhden riittävästi puhuttelevan kämpän, ja siitä teimmekin sitten eilen tarjouksen. En oikein meinannut saada unta viime yönä, kun jännitti niin.

Mutta turhaan jännitin: tarjouksemme hylättiin. Samasta asunnosta oli tehty eilen toinen aivan samanlainen tarjous. Ne toisen tarjouksen tehneet olivatkin sitten jollain tapaa myyjille tuttuja, joten heidän kanssaan neuvotteluja jatkettiin ja ilmeisesti kaupatkin syntyivät sillä asuntoa ei enää näy netissä. Meidän etsintämme jatkuu.

***

Yökukkujanaapurin ja huonon äänieristyksen vuoksi vaihdoimme makuuhuoneen olohuoneeksi ja olohuoneen makuuhuoneeksi. Nyt meillä on paska sisustus. Näyttää todella siltä että olemme lätkäisseet sängyt keskelle olohuonetta ja teimme makuuhuoneesta hiukan ahtaan ja omituisen varaston. Nämä huoneet on tarkoitettu olemaan tietyllä tapaa, nyt ne ovat selvästi jotenkin väärin ja vinksallaan.

Ahdistaa, mutta ehkä kuitenkin arvostan hyviä yöunia enemmän kuin täysin järkeenkäypää sisustusta vuokrakämpässä. Tällä mennään.

2 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Bläh, tarjous hylättiin, Jes, mun ehdotus toteutui!

Mukavaa vappua molemmille kaikesta huolimatta!

Hehkuvainen kirjoitti...

Ehkä jossain on meille vielä parempi asunto. Olen varma siitä.

Joudumme vielä rymsteeraamaan uusiksi nämä mööpelit, mutta ehkä se tästä.

Kiitos, oli mukava vappu :).