3.11.2014

Jono!


Ilmaisämpäri sai ihmiset hytisemään satojen metrien jonossa (Valkeakosken sanomat 18.10.2013)

XXL-liikkeen avajaisiin pitkä jono, ihmisiä nukkui taivasalla (Aamulehti 8.10.2014)

Jonotus riistäytyi käsistä Verkkokauppa.comissa - poliisit Helsingin ja Pirkkalan myymälöihin (Ilta-Sanomat 25.9.2014)

Jonotus riistäytyi käsistä Ideaparkissa - lapsia kaatui maahan (Yle 2.11.2014)

Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa?

Minkähänlainen kaaos tuohon kotikadulleni saataisiin aikaan, jos lupaisin että joulukuun alussa jaan viidellekymmenelle ensimmäiselle vanhasta sanomalehdestä taitellun yllätyspussin (sisältää sekalaista keittiöjätettä ja lahjakortin lenkkipolulle)? Kahdellekymmenelle ensimmäiselle kaupan päälle luunappi otsaan. Ilmaiseksi!

Tai jos ei edes antaisi mitään, lupaisi vaan että jono on. Saa sitten jonottaa oikein sydämensä kyllyydestä, minun puolestani vaikka yön yli!

Suomessa ei jatkossa katoa yksikään ihminen suolle. Jos epäillään että joku marjastaja on eksynyt suolle, niin mennään vaan suon laidalle huutamaan kovaäänisellä että "täällä on jono" niin jopa laukkaa näreiköstä marjastaja ihmisten ilmoille osallistuakseen jonottamiseen. Jos vaikka saisi ilmaiseksi puoli kiloa irtokarkkia.

Paitsi jos on tolkun ihminen niin kuin minä, eikä perusta tuollaisesta jonottamisesta vaan pysyy mieluummin vaikka eksyksissä.

3 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Ihanaa! Mä ainakin tuun jonottamaan mun ylläripussia ja luunappia jo marraskuun vikana viikonloppuna! Tuon kaverinkin mukana! Valmistaudu! :D

Nan kirjoitti...

Jää minullakin jonottamatta. Ehkä se on jokin ihmislajin osa, joka moista harrastaa, kun itselleni tuo on lähinnä käsittämätöntä. Miten siinä jonossa jaksaisi edes seistä möllöttää iäisyyden ihan liian monen ihmisen seassa? Hyh.

Hehkuvainen kirjoitti...

Menninkäinen: :D Pitää alkaa kerätä noita biojätteitä johonkin jemmaan, että saatte oikein erikoisison satsin...

Nan: kyllä siellä seuraa pitää olla että jaksaa :D. (Menninkäinen yllä osaa, ottaa kaverin mukaan!)