28.5.2014

Avainrasia


Tarvitsimme eteiseen jonkun pienen astian, jossa voisi säilyttää avaimia. Ensin ajattelin, että kirpparilta löytyisi varmasti joku sopiva ja huokea, mutta sitten muistin surkastuneen luovuusrauhaseni. Lupasin viime vuonna hakeutua entistä useammin luovuuteni lähteille ja entistä harvemmin kauppaan. Ensimmäinen ajatukseni oli ostaa, mutta onneksi toinen ajatukseni oli tehdä itse!


Minullahan oli kotona jo kaikki tarvittavat ainekset, ne piti vain laittaa yhteen. Lähtökohtana oli miehen kameraostoksista yli jäänyt pahvilaatikko. Sen päälle liimasin kahta erilaista tapettia, reunoihin ruudullista ja pohjaan pikkuruudullista (ei oikein näy kuvassa kun on niin pikkuista).


Ruskea nauha peittää yläreunassa rumasti revennyttä tapettia (ei ollut hyvä idea liimata suoraksi ja taittaa kuivana) ja paperikuvio peittää sitä että leikkasin nauhan liian lyhyeksi eivätkä sen päät kohtaa (hienoa kun melkein osaa mitata).


Eiköhän tuo nyt hetken käytössä kelpaa. Vaikka lopputulos ei ollut ihan sitä mitä suunnittelin, olen kuitenkin tyytyväinen että en turvautunut helppoon ostoratkaisuun vaan herättelin hiukan uinuvaa luovuuttani. Ja kai se nyt on taloudellisestikin fiksumpaa käyttää jo olemassa olevia materiaaleja kuin ostaa uutta, vaikka halvalla olisi saanut.

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kaunis on tykkään.
Ja hienoa tuo tuunaus.
Kyllä kelpaa esillä pitää ja avaimet löytyy ♥

Hehkuvainen kirjoitti...

Tämä sopii värimaailmaltaan mainiosti eteisen lasioviseen kaappiin, ja sieltä se saa lasin läpi nyt näkyäkin :).