18.4.2014

Tavaravuoren keskeltä moi


Tavarat siirtyivät uuteen kotiin nätisti, mutta ovat edelleen osin purkamatta ja täysin sekaisin. Hirvittävän hitaasti etenee tämä kotiutuminen, kun ei ole töiden jälkeen jaksanut ja ehtinyt järjestellä. Nyt on onneksi neljä päivää vapaata, ehkä jo ensi viikolla näyttäisi siltä että täällä oikeasti asutaan.

Muutto selventää hyvin maallisen omaisuuden määrän. Pyhästi vannon ja vakuutan, että materian määrä vähenee. Ei meillä mielestäni mitenkään erityisen paljon ole tavaraa ollutkaan, mutta tästä lähin sitä täytyy olla entistä vähemmän.

Erityisen paha paikka on kirjahylly. Siihen uppoaa salakavalasti ja siististi hirvittävä määrä tavaraa! Eikä voi mitenkään ihminen tarvita näin montaa jätesäkillistä vaatteita. Ja vaikka huonekasvit ja valaisimet ovat kivoja, niiden muuttaminen on ihan hanurista.

Ajatuksetkin ovat jotenkin sekaisin tässä vaiheessa. Talosta löytynyt pesutupa on hieno juttu, varsinkin kun siihen liittyy myös kuivaushuone. Enää ei tarvitse syödä pahvilautasilta ja joka päivälle on löytynyt puhtaat kalsaritkin, mutta kyllä tässä vielä paljon töitä on tehtävänä.

Netti toimii vain miehen puhelimen kautta, ja koska sekä mies että puhelin lähtevät pariksi päiväksi reissuun, jatkuu nettihiljaisuuteni vielä tovin.

4 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Terveiset ja onnea uuteen kotiin!

Kyllä ne tavarat pikkuhiljaa löytää paikkansa...

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos! Hirveän hitaasti nämä tavarat paikkansa löytävät, ei niillä taida olla mitään suuntavaistoa. Tsk-tsk.

miutsi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin.
Mun isä aikanaan sano, että 5 vuoden välein pitäis muuttaa. Ajatuksena että tavarat tulis "tarkistettua". Hän sanoi ton sen jälkeen kun oltiin muutettu omakotitalosta (jossa oli asuttu yli 15 v.) kerrostaloon...

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos, miutsi! Ymmärrän isäsi kommentin (on luultavasti ollut tavaroissa mahduttamista kun on omakotitalosta muutettu kerrostaloon!) mutta juuri nyt ei kyllä muutto houkuttele yhtään :D.