22.3.2014

Vuokrataan kiva kaksio


Jahas, kotimme menikin jo kaupaksi. Ensimmäisen yleisen näytön piti olla nyt viikonloppuna, mutta välitysfirman sisäiset kontaktit ehtivät ensin. Tämä meni niin merkillisesti, ettei oma välittäjämme ehtinyt oikein hommiin ollenkaan vaan kunnia myynnistä taitaa mennä välittäjälle, jonka toimeksiantaja on naapurimme. Sekavaa? Niin minustakin.

Alakerran asukilla on samanlainen asunto kuin meillä, ja hän on myynyt omaansa jo pidemmän aikaa. Mitenkään asiaa erikseen suunnittelematta valitsimme saman kiinteistönvälitysfirman kuin naapurilla. Välittäjähenkilö sentään oli eri.

Ja kävikin sitten niin, että alakerran asuntoa oli joku käynyt katsomassa ja siitä jonkin verran kiinnostunutkin. Muttei ehkä riittävästi, sillä naapurin välittäjä oli heittänyt ostajaehdokkaalle vinkin, että heidän firmalleen on tulossa yläkerrasta myyntiin samanlainen asunto - hiukan halvemmalla.

En tiedä kenelle myyntipalkkio menee, mutta sen tiedän että ennen vappua pitää muuttaa uuteen kotiin. Täytyy siis etsiä sellainen jostain.

(En maalaile piruja seinille, mutta vielä ei ole nimiä myyntipapereissa vaan asioista on sovittu vasta suullisesti. En siis kuuluta kauppoja vielä kirkossa, ainoastaan blogissa.)

3 kommenttia:

Urpo Turpo kirjoitti...

No jopas on ollut sattumusten ketju. :)

Menninkäinen kirjoitti...

Aika veikeä tapahtumasarja! Näin muuten sen naapurinne asunnon netissä. Mutta onnittelut myynnistä ja onnea uuden etsintään!

Hehkuvainen kirjoitti...

Urpo Turpo: onneksi ei sentään surkeiden sattumusten sarja :P.

Menninkäinen: kiitos, aikamoinen härdelli tämä uuden kämpän etsiminen, joten onneakin ehkä hiukan tarvitaan.