11.1.2014

Pöllö!


Vastaan lähivaatehaasteeseen tällä kertaa asusteella. Kannan päivittäin olallani Pisama Designin Headwing-laukkua.


Ihana pöllölaukkuni on todellista lähituotantoa, sillä koko Echo-mallisto valmistetaan Tampereella. Tuotteiden kankaat ovat suomalaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämää. (No se ei vielä tarkoita sitä että kangas olisi välttämättä kudottu Suomessa, mutta muiden jätteiden hyödyntäminen on silti mainitsemisen arvoista.)


Pidän laukusta kovasti, se on juuri sopivan kokoinen aina mukana kulkeville pikkutavaroille. Lisäksi pidän helposti vaihdettavasta hihnasta - tosin ei tee mieli vaihtaa tuota ketjua, sillä se on ehkä ensimmäinen olkahihna jota en saa kulutettua puhki.

4 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Ihana laukku! Ja miks ihmeessä noita pöllöjä on nykyään joka paikassa? Ei mitään pöllöjä tai pöllön kuvia vastaan; ihmettelin vaan... :)

Ja mun mielestä toi metallinen hihna sopii kivasti ton tumman kankaan kanssa!

Hehkuvainen kirjoitti...

Pöllöt on nyt in :). Mulle on pari pöllöjuttua kertynyt, kun niistä tykkään. Innostus on alkanut jo lapsena; äidin kertoman mukaan yksi lempiohjelmistani oli TV-pöllö (eli se maikkarin sininen pöllö joka tuli ruutuun vinkkaamaan silmää) :D.

Tumman farkkukankaan kanssa käy kyllä älyttömän hyvin tuo ketju, siitä ei päästä mihinkään.

HootHoot kirjoitti...

Oih, sinulla on tuo laukku!
Tuota Headwing -sarjaa olen kuolaillut jo aika kauan.. koskahan maltan ostaa itselleni jonkun jutun.. Ei mutta, onhan minulla yksi postikortti jo ;D

Hehkuvainen kirjoitti...

Tämä on kyllä näppärä laukku, toivon sen kestävän ikuisesti. :D