4.12.2013

Än-yy-tee-joulu


No okei, ei ihan vielä. Jouluun on 20 päivää.

Olen postittanut oikeastaan kaikki joulukortit ja joululahjat. Muutamat muistamiset haluan vielä antaa kasvotusten ja joitakin sähköpostitervehdyksiä kirjoittelen varmasti vielä. Mutta varsin hyvällä mallilla on jouluun valmistautuminen, ei tarvitse juuri muuta tehdäkään, kun ei ole tapana kotiakaan erityisesti koristella. Glögiä on juotu lokakuusta asti ja pipareita syöty, niin että tunnelmassa ollaan oltu jo hyvä tovi.

Yhdet pikkujoulut on onnistuneesti juhlittu. Oli jännästi hauskaa poliittissävytteistä ohjelmaa, joka tässä kuvailtuna voisi kuulostaa kuivalta, mutta oli varsin viihdyttävää (koska ei ollut niin poliittista kuin voisi kuvitella). Lahjanvaihtoleikki (joka voisi olla nimeltään myös lahjanryöstöleikki) on joka vuosi yhtä hauska - silloinkin kun itselle jää käteen jotain vähemmän haluttua.

Firman pikkujoulut ovat edessä päin, ohjelmassa kulttuuria ja joululounasta presidentillekin kelpaavissa puitteissa eli Tampere-talossa. Juhlitaan kuitenkin eri aikaan, kun ajateltiin että ei viitsitä ryysiä Saulin bileisiin.

Jostain syystä kalenteri on täyttynyt hurjaa vauhtia, tyhjää tilaa on kovin vähän. Mieluisaa tekemistä ja toivottuja kohtaamisia luvassa, mutta väkisin tuntuu elämä nyt vähän kiireiseltä. Onneksi olen varannut kalenteriin aikaa myös rentoutumiselle, muuten sitä ei ehkä tulisi tehtyä.

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Ja minä en ole tehnyt joulun eteen yhtään mitään :(
Vai olet sinä siellä tämän päivän tärkeimmäsä kaupungissa?
Hyvää itsenäisyyspäivää ♥

Hehkuvainen kirjoitti...

Tuleehan se joulu vaikkei mitään tekisikään, ole huoleti :). Ihanaa viikonloppua!