21.11.2013

Puhtaan omantunnon vaatteet


Nyt on pakko antaa kehuja. Siispä suoraan asiaan!

Seele on eettisesti ja ekologisesti valmistettujen vaatteiden kauppa Tampereen keskustassa. Kaupassa ei tarvitse pohtia tai arvella tuotteiden alkuperää ja valmistusolosuhteita, sillä kauppias on selvittänyt nämä asiat puolestani ja ottanut myyntiin vain niitä tuotteita, joita tällainen eettis-ekologisesti vaativa kuluttaja voi hyvillä mielin ostaa. Nice!

Palvelu on ensiluokkaista. Pitkään harkitsevaa ja mieltään jatkuvasti muuttavaa asiakasta palvellaan kärsivällisesti, sillä kauppias ymmärtää että kyseessä on tärkeä ja iso investointi, jonka on tarkoitus tuottaa iloa vuosikausia. Seele ei myy kertakäyttövaatteita.

Ostin itselleni Kainon Talvimarja-mekon ja lenkkihuivin. Kaino-tuotteet neulotaan Köyliössä, sadan kilometrin päässä Tampereelta. (Tämä on siis siinä mielessä maksettu mainos, että minä teen sekä maksamisen että mainostamisen.)

Luonto-, eläin- ja ihmisystävällisyyden vuoksi ei ole tingitty suunnittelusta. Seelessä myynnissä olevat vaatteet ovat persoonallisia ja silti aikaa kestäviä, monipuolisia ja ainakin minun mielestäni kauniita. Kannattaa tutustua.

4 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Ihana! Ja niin sun tyylinen. Ostitko vaalean vai tumman?

Hehkuvainen kirjoitti...

Oli vaikea valita kahden tumman välillä, mutta ostin mustapohjaisen punaisilla ja sinisillä kuvioilla (Kuusama).

Rhia kirjoitti...

Kiitos tästä! En ollut aiemmin tiennyt Kainosta. Kävin tutustumassa heidän verkkosivuillaan ja fb:ssä. Ihania juttuja!

Hehkuvainen kirjoitti...

On ihania! Moni pieni tekijä jää helposti huomaamatta. Onneksi on viidakkorumpu, joka on syytä laittaa kumisemaan aina kun törmää johonkin hyvään juttuun :).