10.11.2013

Back to school


Koulu on muuten mukavaa, mutta läksyt tuntuvat tappavilta. Eivät ne toistaiseksi ole vaikeita olleet, ainoastaan hirvittävän aikaavieviä. Torstain ja perjantain istuin oppitunneilla ja illat menikin sitten joutuisasti tehtäviä tehdessä. Töissä on se hyvä puoli, että niitä ei voi eikä saa tuoda kotiin. Tosin nyt kun on ollut töistä poissa kaksi päivää, on pöydälle kertynyt varmasti sellainen pino hommia että voi tulla helppoja läksyjä ikävä.

Tähän mennessä koulua on ollut päivällä, ensi viikolla tulee eteen ensimmäiset iltatunnit. Saapa nähdä kuinka virkeänä sitä perehtyy opetettaviin asioihin kun on ensin tehnyt täyden työpäivän alle. Väsyneenä ei oikein jaksa keskittyä, mutta toisaalta ongelmanratkaisu voi olla poikkeuksellisen luovaa.

Ensi perjantaina minulla on elämäni ensimmäinen kehityskeskustelu. Aika jännää. Sain pomolta kolme aanelosta täyteltäväksi keskustelun pohjaksi. Ihan jokaiseen kysymykseen en keksinyt mitään sopivaa vastausta, mutta jotain henkeviä yritin kuitenkin kehittää että olisi juteltavaa.

Talviloma siintää jo mielessä. Koska sitä ei oikein ehdi kevätpuolella pitää, olen suunnitellut paria vapaapäivää tälle kuulle ja paria vuodenvaihteeseen. Mitään ihmeellisiä lomasuunnitelmia ei ole, kaipaan vain lepoa ja rauhaa.

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Nyt en voi toivottaa kuin jaksamista. On sinulla rankka syksy tiedossa.
Pidä kuitenkin huolta jaksamisestasi ♥

Hehkuvainen kirjoitti...

Onneksi noita ympäripyöreitä päiviä on tänä syksynä vain kaksi. Yritän muistaa/osata rentoutua, etten ihan uuvahtaisi. Mukavaa viikonloppua!