27.10.2013

Talviaika


Olemme taas siirtyneen talviaikaan; ollaan siis sen verran lähellä joulua että on jo sopivaa kutsua ystävät kylään askartelemaan joulukortteja, juomaan glögiä ja syömään pipareita. Tässä omia valmistuneita korttejani:


Näihin kortteihin lainasin ystävän söpöisää lumiukkoleimasinta. Sain myös ottaa arkin vihreää helmiäispaperia leimakuvan taustalle. Tein kuusi lumiukkokorttia, joista kolmessa tekstiympyrää kehystää sinivihreä vesiväri ja kolmessa sinipunainen kuten kuvassa.


Sekä pallo- että pakettikortteihin käytin kuviopapereita, jotka aiemmin tulostelin. Vakuutan, että korttien kulmat ovat suoria. Näköjään en vain osaa valokuvata, vaan näyttävät kaikki kortit ihan vinkuroilta. Ärsyttävää.


Yksinkertainen on kaunista, ja minusta näistä tuli ihan hauskat vaikka värit eivät kovin jouluisia olekaan. Hiukan perinteisempi värimaisema tuli näihin kortteihin, joissa pääsin vihdoin käyttämään yltiösydämellistä riisipaperiteippiäni:


Töihin tein mietelausejoulukalenterin. Tulostin paperille joulurunoja, leikkasin ja taittelin paperista pikkuisia kirjekuoria, tulostin kuoriin sisälle mietelauseita ja pistin vielä valkoisella tussilla numerot kuoret sulkeviin sydämiin.


Kortteja ja joulukalenteria varten ostin ainoastaan kaksipuolista teippiä, kaikki muut tavarat löytyivät omista tai kaverin vanhoista varastoista. Eikä tuo askartelumateriaalivuoreni näytä pienentyneen yhtään. Joko lipastoni laatikossa on keskenään lisääntyviä papereita, tai sitten olen tehokas hamstraaja + säästeliäs käyttäjä. Veikkaan jälkimmäistä.

4 kommenttia:

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Todella kivoja askarteluja!

Zepa kirjoitti...

Kylläpä osaat! Hienoja kaikki.

Anneli kirjoitti...

Ihailuni ja kumarrus...... hienoa miten joku on näin ajoissa kortitkin tehnyt.
Minä en saa mitään aikaan, kolmeen viikkoon ei ole koukku ja lanka edes minusta tykänneet :(

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Tänä vuonna kortteja syntyi helpommin kuin viime vuonna. Hiukan lisää pitäisi tehdä, kun tässä ehtisi.

Anneli: sulla on kohta ihan järjettömät vieroitusoireet koukkuilusta O_o.