2.8.2013

Migreenin koston paluu XII


Karmaiseva viikko takana. Päätäni on särkenyt joka päivä viime lauantaista asti. Eikä tälle särylle tunnu näkyvän loppua.

Olo on jo jotenkin epätodellinen. Lievän kivun kanssa jaksaa kyllä puuhastellakin, kun pakko on. Vähän kovemman säryn kanssa on pakko maata. Mutta sitten tulee se sellainen kova särky, että on pakko tehdä edes jotain pientä (niin kuin päivittää blogia) koska hiljaa paikallaan olo saa kivun tuntumaan kaiken nielevältä.

Päänsärkyisenä olen lyhytsanainen. En oikein ole läsnä, vaan jotenkin kaukana kaikesta. On kuin soutelisin hiljaa kivulla ja usvalla täytetyssä kuplassa, jossa aikakin on hidastunut. Naamani on peruslukemilla vaikka päätäni sahaa demoni.

Pään amputaatio olisi nyt paikallaan. Tosin minun tuurillani kärsisin sitten haamusärystä.

7 kommenttia:

Päivänsäde kirjoitti...

Yök :(

Urpo Turpo kirjoitti...

Pään amputaatio olisi nyt paikallaan. Tosin minun tuurillani kärsisin sitten haamusärystä.

Onkohan se korrektia nauraa toiselle, kun tämä on kipeänä? Kuitenkin, tuo haamusärkyjuttu nauratti vain kovasti... :]

Hanni kirjoitti...

Uih! Tiedän tuon putken ja tuntemukset. Mulle tulee sen epätodellisuuden lisäksi sekavia ajatuksia, muistan häivähdyksiä joistain tapahtumista vuosien (vuosikymmenten)takaa, enkä saa kiinni siitä. En muista tärkeitä nimiä. Puhun sekavasti. Suu "puutuu". Yrjöttää :( Toivottavasti menee ohi.

Rhia kirjoitti...

Mä NIIIIIN tiedän tuon tunteen! Sitä menee vähän kuin sumussa eteenpäin, unohtelee sanoja ja asioita, tekeminen vaatii kovia ponnistuksia. Pää on kuin ohuenohutta lasia, haluaisi ottaa sen harteilta ja asettaa pumpuliselle jalustalle jossa mikään ei kosketa.

Toivottavasti olet jo päässyt siitä eroon!

Hehkuvainen kirjoitti...

Hengissä ollaan - ja ihme kyllä myös säryttä jo pari päivää :). Inhaa kun koko ajan takaraivossa tuntuu sellainen "tuleva kipu". On siis tuntunut siltä että iskee, mutta onneksi ei ole iskenyt.

Urpo Turpo: saa nauraa :).

Alitsa kirjoitti...

Helle on syvältä. Minulle ei tullut migreeni vaan ahdistuneisuushäiriö pahoine paniikkikohtauksineen tekee erittäin epätoivottavan come backin.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kääk. Otan osaa :(.