21.5.2013

Ei kelpaa kuunneltavaksi


Hyllyjen siivoilun seurauksena minulla oli käsissäni järjetön kasa tarpeettomia poltettuja CD-levyjä. Viisi säästin omiin askarteluihini ja loput lahjoitin paikalliselle taiteilijayhdistykselle. Kelpasivat kuulemma hyvin materiaaliksi. Oma projektini oli kokeiluluontoinen ja siksi lopputuloskin on hiukan villi.


Ensimmäinen jännän paikka oli se, että saisiko CD-levyyn porattua siistin reiän tuota rinkulaa varten. Pelkäsin levyn halkeavan, mutta pelkoni oli turha. Ihan tavallinen puun poraamiseen tarkoitettu terä toimi mainiosti.


Päällystin levyt vihreällä paperilla, johon olin tulostanut marmorikuviota. (Osa kuvioista jäi aiottua kirkkaammaksi, kun tulostimesta loppui väri kesken.) Sitten piirtelin hämäriä kuvioita ja liitin niihin mielestäni mukavia mietelauseita. Kiinnitykseen käytin kirjansidontaliimaa kun sitä sattui olemaan saatavilla ja jokaisen kiekon viimeistelin vielä decoupage-lakalla.


Internetin ihmeellisessä maailmassa olen nähnyt levyistä tehtyjä minikokoisia valokuva-albumeita, skräppäysjuttuja ja lasinalusia. CD-levy on kyllä ainakin tukeva ja kestävä alusta, eikä keskellä oleva reikä haitannut ollenkaan.

4 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Siis tosi nätti ja kiva idea !!!
Tuota juttua voisinkin kehitellä päässäni .)

Hyvä jos olet saanut lomallasi levätä, että taas jaksat painaa !

Hehkuvainen kirjoitti...

Olisipa kiva nähdä kehitysideasi, jään mielenkiinnolla odottamaan :).

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Hurjan hieno idea :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Saa kopioida ihan vapaasti :).