8.3.2013

Aineita


Jopas minulla nyt on arpaonni kohdallaan! Voitin nimittäin Huili-lehden arvonnassa Ecover-tuotepalkinnon.


Osittain on tietysti miestä kiittäminen tästä arvontavoitosta, sillä hänhän minulle lehden vuosikerran osti joululahjaksi ja sitä kautta arvontaankin pääsin osallistumaan. Täytyy kyllä taas sanoa että Huili on loistolehti, ainoa vika siinä on se että se ilmestyy niin harvoin (joka toinen kuukausi).

Mutta mitäs paketissa sitten oikein oli? Konetiskiainetabletteja, yleispuhdistusainetta, astianpesunestettä, WC-puhdistusainetta ja lasinkirkastusneste astianpesukoneessa käytettäväksi. Tuo lasinkirkastusneste on ainoa, joka tuntuu hiukan turhalta. En ole osannut sellaista kaivata, kun ainakin minun silmääni lasimme ovat ihan riittävän kirkkaita. Mutta tokihan tuota täytyy kokeilla, josko ne tulisivat vieläkin säihkyvämmiksi!

Olen kovasti iloinen tästä voitosta, koska pesuaineita aina tarvitaan. Siitä puheenollen: pitäisikin tästä siirtyä viikkosiivouksen pariin...

9 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Mahtavaa... onnea voitosta !
Kyllä teillä on nyt puhdasta, kun kevättä kohti mennään :)

Mukavaa viikonloppua, noiden aineiden parissa :D

Mustikkamaa kirjoitti...

Onneksi olkoon! Ecoverin tuotteet on ihan loistavia :). Itse en siivouksessa muita käytäkään!

Hehkuvainen kirjoitti...

Vanhoja siivousaineita on vielä reilusti jäljellä, joten ihan vielä ei päästy näitä uusia kokeilemaan. Mutta puhdasta tuli vanhoillakin aineilla! :)

A kirjoitti...

Voi kuinka mukavaa jos tuollainen arpa - onni suosisi joskus minuakin!

Zepa kirjoitti...

Kiva palkinto, onnea! Ite käyttäisin lasinkirkastetta kyllä, koska oon käsintiskaaja. Kaikilla muilla on jo koneet... koneissa tuleekin varmaan kirkkaampaa ihan itekseen.

Hyvä vinkki itse asiassa, en tiennyt moista olevan olemassakaan. Laskinkirkaste, hmm...

Zepa kirjoitti...

Ei "laskinkirkaste" :-DDD! Äh!

Hehkuvainen kirjoitti...

A: eihän sitä tiedä koska osuu kohdalle!

Zepa: ainakin tuo kirkaste oli tarkoitettu nimenomaan astianpesukoneessa käytettäväksi, enpä tiedä kuinka paljon niitä on käsintiskaajille. Ehkä onkin, en vain ole asiaan perehtynyt. Minusta kyllä tuntuu että käsin tiskatessa tulee kautta linjan parempaa jälkeä kuin koneessa...

Zepa kirjoitti...

Aijaa. No, sit koneelliset käyttää koneessa.

Mulla on varmaan jokin taika noissa laseissa, kun osa niistä tulee tosiaan kirkkaiksi käsin tiskaten, mutta Ikeasta ostetut lasiset kahvimukit, niihin jää aina jotain hämyistä valkoista, vaikka pesen kaikki mielestäni samalla lailla.

Hehkuvainen kirjoitti...

Taikalasit O_o. Harmi että se taika menee vähän väärään suuntaan. Jos joskus kokeilet lasien kirkastushuuhteluainetta, tule toki kertomaan kuinka se käsinpesussa toimii!