19.2.2013

Jatkokertomus


Poikkesin taas työterveydessä kertoilemassa kuulumisia. Koska Triptyl ei ole heilauttanut maksa-arvoja, jatketaan sen syömistä. Mikäs siinä, nyt ripuloin vain joka toinen päivä (ja joka toinen päivä ei sitten tule mitään) kun ennen ripuloin joka päivä. Vaihtelu virkistää!

Mitään uusia vinkkejä, neuvoja tai lääkkeitä ei lääkäri osannut tarjota. Antoi tismalleen samat ohjeet kuin ravintoterapeutti eli niillä mennään. Lauantaina onkin rav.terpan kanssa taas treffit, saadaan kehitellä ihmiskoesuunnitelmaa.

Lääkäri ei pitänyt mahdollisena sappihapporipulia, sillä se ei oikein osu oirekuvaan. Olen lääkärin kanssa samaa mieltä. Mutta lupasi se sitäkin vaihtoehtoa tutkia, jos tämä ei parissa kuukaudessa rauhoitu. Niin, (vielä) pari kuukautta tätä nyt pitäisi jaksaa katsella. Kannattaa kuulemma olla yhteydessä aiemmin, jos pää alkaa hajota. Enpä tullut kysyneeksi että mitä se siihen sitten ajatteli kehitellä avuksi...

5 kommenttia:

Salla kirjoitti...

...jeesusteippiä...

Ei vaan, toivotaan, että kohta se on jo mallilla "vain joka toinen viikko". :)

Yamaba kirjoitti...

Jotkut meistä seilaa ärtyneiden suoliensa kanssa vuosikymmenet, ja kehittävät siitä ennen pitkää haavaumiakin paksusuolistoonsa. Joillakin meistä nyt vain on sellainen luonteenlaatu, että suolisto ei sitä kestä.

Olin kuitenkin viime syksyn Japanissa ja siellä loppui; voin suositella sinulle vähintään kahden kuukauden kuuria. Jos et jouda Japaniin, niin Visiblin on kätevää ainetta. http://www.vatsantoiminta.fi/visiblin.html Voin suositella sitäkin. Intialainen luonnontuote, ei haittavaikutuksia, taattu erinomainen toiminta. Maku ei kaikkein suloisin, mutta siihen tottuu.

Anneli kirjoitti...

Voi sinua "reppanaa", aina vaan vaivat jatkuu.
On se kumma ettei löydy syytä !!!

Zepa kirjoitti...

Just meinasin kirjoittaa että Visiblin, mutta kollega tuolla ehtikin.

Hehkuvainen kirjoitti...

Salla: no jesseteipillä pysyy varmasti pääkin kasassa! Tai voishan sitä lähteä Niksi-Pirkkaa mukaillen sukkahousut päässä liikenteeseen, kai sekin jotain auttais :D.

Yamaba ja Zepa: Visiblin onkin ollut jo suunnitelmissa, tai vastaava kuituvalmiste joka tapauksessa.

Itse olen aika varovainen suositellessani asioita muille. Se kun ei ikävä kyllä mene aina niin hienosti, että se mikä auttaa itsellä, auttaisi myös muilla. Olen oppinut ottamaan näihin sellaisen savolaisen kannan: suattaahan tuo toimia, vuan suaattaapi olla toimimattaki. Kokeilla toki kannattaa.

Anneli: syyksi riittää varmasti Elämä ja Minä. Tämä nyt on ilmeisesti minua vaan, että mahan kanssa pitää aina olla jotain vinkuraa. Kroppa ei ilmeisesti sovellu tähän maailmaan. :/