7.1.2013

Kirje kaukomaille


Katsoin jouluna toistamiseen australialaisen animaation Mary ja Max. Siinä syntyy varsin epätodennäköinen ystävyys kirjeenvaihdon seurauksena. Elokuva kosketti ja halusin jotenkin jakaa sen tunteen.

Niinpä päätin lähettää kaksi kirjettä Australiaan. Koska halusin yllättää jonkun täysin tuntemattoman, enkä tiennyt kuinka saisin käsiini yksityishenkilöiden osoitteita, päädyin valitsemaan netistä kaksi mukavan oloista guest housea ja lähetin kirjeet niiden omistajille.

Kirjoitin englanniksi ja pahoittelin heti alkuun sitä että kielitaitoni saattaa olla hiukan ruosteessa. Kerroin elokuvan innoittaneen minua kirjoittamaan ja toivoin että viesti kaukaa Suomesta piristäisi vastaanottajan päivää.

Kerroin viettäväni joulua itsekseni ja nauttivani talvesta. Kirjoitin lyhyesti ammatistani ja harrastuksistani. Lähetin molempien kirjeiden mukana pienet virkatut lumihiutaleet.

Tuli hyvä mieli (joskin töissä katsoivat vähän vinoon kun kerroin mitä olin tehnyt). Toivottavasti kirjeet ovat menneet perille ja positiivisesti hämmentäneet vastaanottajia. Olisi hurjan hauskaa, jos saisin vastauksen!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinä senkin ihana höpsö. Tiedän taas, miksi rakastuin sinuun (Anonyymisti).

Anonyymi kirjoitti...

Hups. En ollut varma, aioinko oikeasti lähettää tuota kommenttia. No, olen nyt iloinen, että lähetin.

Korppisusi kirjoitti...

Jos haluaa ilahduttaa vieraita ihmisiä postikortein, siihen on olemassa oikein sivusto:

http://www.postcrossing.com/

Sari kirjoitti...

Aivan mahtava idea ja hienosti sait toteutettua. Olisi kyllä hienoa jos vastaisivat.

Mustikkamaa kirjoitti...

Ihana!! Loistojuttu :)!

Hehkuvainen kirjoitti...

Anonyymi: no hyvä että taas tiedät! Kaameaa jos on anonyymisti rakastunut eikä edes tiedä miksi ;).

Korppisusi: mainio keksintö tuo postcrossinghässäkkä :). Mutta siihen ilmoittautuneet osaavat ehkä aavistaa saavansa postia, joten element of surprise jää hiukan pienemmäksi.

Sari ja Mustikkamaa: jos eivät vastaa, niin ei se mitään. Voin joskus lähettää uusia kirjeitä joillekin toisille!