6.12.2012

Rymsteerausta


Kävimme viime sunnuntaina tuhlaamassa IKEAssa ja nyt meillä on jo vallan uuden oloinen olohuone. Kirkkaansininen sohva lähti kierrätyskeskukseen ja tilalle tuli kaksi Kivik-divaania.

Sohva oli sinisyydestään huolimatta ihan hyvä, se oli tukeva, ehjä ja mukava istua. Mutta olihan se vanha ja siinä mielessä kurja, ettei jalkoja saanut suoraksi. Tai siis sai, mutta oikein mukava asento olisi vaatinut rahin (sen virkaa toimitti usein säkkituoli). Sitä paitsi vaihtelu virkistää.

Kulmasohva tuntui vähän jäykältä ratkaisulta ja kaksi nojatuolia liian eristäytyneeltä. Niinpä päädyimme ostamaan kaksi divaania, ja nyt on molemmilla tilaa oikoa jalkoja. Näissä on hyvä löjöttää ja katsella elokuvia.


Joskus myöhemmin divaanien väliin tulee luultavasti pieni ja matala pöytä leffaeväitä ja kotiteatterin keskikaiutinta varten. Päädyimme turvalliseen tummanharmaaseen päälliseen, vaikka lila oli myös kaunis ja olisi varmasti sopinut tänne hyvin. No, päälliset ovat irroitettavat (ja vesipestävät) joten värin vaihtaminen ei ole ongelma. Ensi hätään nappasin makuuhuoneen suuret valkoiset tyynyt mukaan kuvaan, mutta aion hankkia tähän kokonaisuuteen ihan omat tyynyt.

Kalusteiden kokoaminen oli varsin simppeli juttu. Eniten aikaa vei verhoilujen silittäminen. Kun ostaa IKEAn edullisen pakettiratkaisun, saa itsekin askarrella! Aika näyttää ostammeko vielä maton lattialle. Meillä on lattialämmitys, joten lämmön takia ei mattoja tarvita. Kaikuakaan ei luultavasti ole liiaksi; isot mööbelit, paksut verhot ja akustiikkalevyt pitävät siitä varmasti huolen.

6 kommenttia:

Päivänsäde kirjoitti...

Kivalta näyttää! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Ja tuntuu kans! :)

Anneli kirjoitti...

Voi että, nyt on upea uusi olkkari !

Meillä heiluu näin itsenäisyyspäivän kunniaksi maalipensseli, minullakin. Nyt on vuorossa eteinen ja seuraavaksi olkkarin katto :)

Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää Sinulle!

Hehkuvainen kirjoitti...

Tuleeko teille lisää valkoista ;)? Mää aion hankkia tänne väriä, joten uudet tyynyt saavat varmaankin aika kirkkaat päälliset. Katsotaan nyt, kun suunnitelma hetken hautuu päässä :). Hyvää itsenäisyyspäivää!

Korppisusi kirjoitti...

Wau,näyttää hienolta! Noita pitää päästä testaamaan ;)

Hehkuvainen kirjoitti...

Tervetuloa testailemaan :)!