16.12.2012

Q&A


Ulla-Riikka haastoi kaikki bloggaavat lukijansa. Jäin kiikkiin joten tässä vastauksia hänen kysymyksiinsä:

1.Useammin päällä housut vai hame/mekko?
Taitaa mennä 60/40 housujen hyväksi. Työmatkalla on housut, töissä vaihdan usein hameeseen. Kotona olen viime aikoina ollut usemmin housuissa kuin hameessa.

2. Haluatko (/onko sinulla jo) lapsia?
Ei ole enkä halua.

3. Paras suomalainen lehti?
En tunne kaikkia kotimaisia lehtiä, mutta taidanpa sanoa että Huili. Se taitaa olla ainoa lehti (Aku Ankan lisäksi), jonka jotkut numerot olen lukenut kannesta kanteen. Siis ihan oikeasti lukenut jokaisen artikkelin.

4. Koskettavin elokuva, jonka olet nähnyt?
Vaikea valita, mutta ehkäpä kuitenkin Hiljaiset sillat. Ainakin sen jälkeen olo on aivan megalomaanisen hirveä, kun aina itkettää niin että henki loppuu.

5. Hauskin elokuva, jonka olet nähnyt?
Siitä on pitkä aika, kun elokuva on oikeasti naurattanut. Yleensä katsomani elokuvat eivät ole kovinkaan hahahaa-hauskoja. Kamalan vaikea kysymys, ei tule yhtään hauskaa elokuvaa mieleen! Animaatiopuolella ne varmasti kuitenkin ovat.

6. Huonoin arvosana, jonka olet koskaan saanut koulussa?
Jos puhutaan todistukseen päätyneistä arvosanoista, niin 7 lukion pitkästä matematiikasta. Huonoin koearvosana on 4-, myöskin lukion pitkästä matematiikasta (onneksi uusinta meni hiukan paremmin).

7. Käytätkö koruja päivittäin? Mitä?
Ainoastaan kihlasormusta <3. Ehkä pari kertaa kuussa rintakorua. Omistan muutamia ranne- ja kaulakoruja, mutta pidän niitä lähinnä juhlissa.

8. Tykkäätkö juhlapyhistä?
Ovat kivoja jos niistä saa vapaata :). En mitenkään erikoisemmin perusta muuten.

9. Millä täytteillä tilaat pizzasi?
En ole vuosikausiin tilannut pitsaa, teen sen itse. Ja silloin siihen tulee ranskankermaa, porkkanaa, ananasta, sieniä, sipulia ja juustoa.

10. Mikä on suhteesi kuntoiluun?
Oih. Voisi olla paljonkin tiiviimpi.

11. Montako kertaa olet muuttanut?
Taitaa olla 8.

2 kommenttia:

Ulla-Riikka R kirjoitti...

Miten toi ranskankerma tulee pizzaan, siihen päälle vaan?

Hehkuvainen kirjoitti...

Se tulee alimmaiseksi. En voi syödä tomaattia, joten ranskankerma korvaa minulla tomaattipyreen.

Laitamme aina ensimmäiseksi reilusti valkosipulia ranskankermaan ja annamme sen muhia jääkaapissa sen aikaa kun taikina valmistetaan ja kohotellaan.

Sitten pilkotaan täytteet, leivotaan pohja lätyksi ja sitten sivellään reilusti ranskankermaa pohjan päälle. Ripotellaan täytteet, niin ja juusto päällimmäiseksi. Sitten uuniin ja suuhun! :)