29.11.2012

Poikkeus


Yleensä olen laittanut joulukorttien kuvia esille vasta joulun jälkeen maksimoidakseni yllätyksen, mutta ehkei se nyt haittaa jos tällä kertaa näytän korttikuvia jo ennen joulua.

Tänä vuonna korttien teko takkusi pitkään, en jotenkin saanut sopivaa inspiraatiota. Mutta hiljalleen ja pienissä erissä askarteluinto on osunut kohdalle, ja kortteja on valmistunut sopivasti parikymmentä kappaletta neljää eri mallia. Tässä niistä esimerkit.Valokuvaaminen ei näin pimeässä onnistu, joten kokeilin korttien skannaamista. Yllä olevat kortit ovat litteitä, ja niiden skannaaminen onnistui hyvin. Alla olevissa korteissa kuuset ovat kiinni kohoteipillä (vai mitä se nyt on, semmoisia paksumpia teippityynyjä) ja siksi kuvista tuli osin epätarkkoja.Kuusen kuvan nappasin netistä. Hiukan meinasi käsi väsyä pieniä kuusia leikatessa vaikka yritin valita helposti leikattavan mallin. Alun ideaummetuksen jälkeen homma on lähtenyt käyntiin joten voi olla että kortteja tulee tehtyä vielä lisääkin. Tai sitten ei. Näihin olen kuitenkin tyytyväinen.

4 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kivoja ja omanlaisiasi kortteja. Tykkään tuosta kuusen mallista.
Täytyy laittaa korvan taa !

Mukavaa marraskuun loppua ja pian alkavaa joulukuuta :)

A kirjoitti...

On hienoja! Mä en varmaan joulukortteja lähetä ollenkaan tänä vuonna kun en tykkää niistä mitä tein ja uutta inspistä ei ole tullut.

HootHoot kirjoitti...

Ihania!
Mulla kävi mielessä että teenkö kortteja, mutta nyt on ollut niin paljon häsäämistä että en alkanut enää kortteilla. Pitää kuitenkin sen verran askarrella että saa tuotelaput koulun myyjäisiä varten tonttulakkeihin ja tiskirätteihin. Huh. Siinäkin jo liikaa :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Anneli: nyt saa jo avata joulukalenterin ensimmäisen luukun, jee! (Mulla ei tosin ole kalenteria mutta ei se mitään.) Hyvää joulukuuta sinullekin!

A: ei oo pakko lähettää. Onneksi :).

HootHoot: sulla taitaa tosiaan olla aika paljon pakollisiakin askarteluja nyt koulun takia, joten ei ihme ettei "ylimääräiset" jutut innosta niin hirveästi. Tsemppiä!