15.10.2012

Lähetettä odotellessa


Tohtori soitti verikokeiden tuloksia. (Oli muuten taas joku ihan eri tohtori. Ei taida Tampereella kohta sellaista mahalääkäriä ollakaan joka ei olisi minun papereitani katsonut.)

Niin kuin arvelinkin, Epstein-Barria emme voi vatsakivuistani syyttää. Lääkäri pohdiskeli sappikivien mahdollisuutta ja sanoi kirjoittavansa lähetteen magneettikuvaukseen. Minä en oikein lämpene tälle sappikiviteorialle, mutta menen kyllä kuvaan sitten kun ajan saan. En varmaankaan ole kiireellisten tapausten jonossa, joten tässä voi mennä hetki.

9 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

On se nyt vaikeaa löytää todellinen syy :(
Voi kun pian löytyisi !

Sirpa kirjoitti...

Sappikivikipu on kyllä kuolettavaa, kun sille päälle sattuu, nimimerkillä "Kokemusta". Eivät ne lääkärit minultakaan osanneet sappikiviä ensimmäiseksi hakea, kai ne ovat enemmän keski-ikäisten vaiva tai ainakin niitä sellaisena pidetään. Positiivista asiassa on se, että sappikivet eivät ole vaivana sieltä vaarallisimmasta päästä.

Hehkuvainen kirjoitti...

Anneli: henkisesti on varauduttava siihen ettei mitään syytä löydykään. Mutta kyllä se tästä, tavalla tai toisella :).

Sirpa: aika kamalaa kun melkein jo toivon että minulla olisi sappikiviä... eihän niitä kukaan halua. Mutta olisi sitten edes joku selitys ja hoidettava vaiva. No, kuvassahan ne sitten nähdään jos on! Toivottavasti sinulla ei enää ole kipuja.

miutsi kirjoitti...

Toivottavasti kipuilun syy löytyy!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos tsempistä, Miutsi! Marraskuun loppupuolella on aika magneettikuviin, sitten tiedetään taas vähän enemmän.

Anneli kirjoitti...

Tiistaina minulla oli se tähystys. Mitään ei löytynyt ja kirurgi antoi paksullesuolelleni 50 vuoden takuun. Harvoin kuulemma niin siistiä näkee.
Mutta voi kamalaa, miten se oli kivulias operaatio :(
Kuulemma pitkillä ja hoikilla on paljon jyrkkiä mutkia. Ei varmaan koskaan ennen mikään, edes synnytys, ole niin paljon koskenut !!
Mutta onneksi se on nt ohi !!!

Parempaa marraskuuta sinulle !

Hehkuvainen kirjoitti...

Hui mitä kauhuja olet joutunut kokemaan! (Minulla ei ole mitään muistikuvaa kivuista, operaatio meni kohdallani mahdottoman helposti.) No nyt kun olet tuollaisen "takuun" saanut, niin tuskin joudut tähystykseen uudestaan. Hieno homma että uskalsit mennä, vaikka mitään ei sitten löytynytkään.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, sulla on terveydellisiä huolia. Ikävää... Paljon tsemppiä ja toivottavasti syy löytyy sekä tepsivä hoito!

(Sori kaikinpuolinen pitkä hiljaisuuteni.)

- ipo

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiva kun laitoit kommentin pitkästä aikaa! Joo nyt ei oo menny kovinkaan hienosti terveyden kanssa... mutta ehkä se tästä. :)