5.9.2012

Tutkitaan ja hutkitaan


Olen nyt ollut viikon sairaalassa. Meinaa hiukan pää levitä.

Vaikka haluaisin jo kotiin, on toisaalta hyvä olla täällä, sillä mitään syytä oireisiini ei edelleenkään ole löydetty. Ei niin etteikö olisi tutkittu. Verikokeita otetaan alvariinsa. Niistä huomattiin tänään että maksa-arvoni ovat kohonneet joten sain lopettaa kahden antibiootin syömisen.

Minulle on tehty tähystys sekä peräsuolen että suun kautta, siis kolonoskopia ja gastroskopia. Ei näkynyt mitään normaalista poikkeavaa. Vatsan viipalekuvassa, joka päivystyksessä otettiin, ei näkynyt mitään omituista. Gynekologi teki omat tutkimuksensa, eikä nähnyt mitään mainittavaa. Vatsan ultran tuloksista en ole lääkärin kanssa vielä keskustellut. Olen ihmeen kipeä näin terveeksi ihmiseksi!

Huomenna saan sitten niellä sellaisen kamerakapselin, joka kuvaa suolen. Vähän erilaisia lomakuvia siis luvassa.

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Johan on, ettei ole mitään syytä löytynyt !

Tähystysaikaa minäkin odottelen. Piti lähteä kiireellisenä ja nyt on jo mennyt puolitoista viikkoa !!!

Jaksamista sinulle !

Korppisusi kirjoitti...

Kuulostaapa ikävältä :( *hali*
Myös mun isällä on ollut jo pidemmän aikaa mystisiä vatsavaivoja. Kamerakapselinkin on niellyt mutta mitään ei ole löytynyt.

Hehkuvainen kirjoitti...

Anneli: kohtalotoveri! Toivottavasti tähystysaikasi olisi pian, odottaminen on näissä jutuissa kuitenkin kauheinta. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Jaksamista sinnekin!

Korppisusi: ikävää on, erittäin ikävää. Voi ei, isäsikin tässä samassa jamassa :(. Toivon sydämestäni, että hän saa selvityksen ja avun oireisiinsa.