20.9.2012

Oodi pellavalle


Muutamien viikkojen takaisesta askartelusessiosta voin näyttää pefletit, jotka tulivat omaan käyttöön. Muut tuotokset ovat lahjoja ja vielä salaisia. Mutta meille siis pöllöjä pyllyn alle:


Tuotekuvaus ei selkeästi ole vahvinta osaamistani... Näissä on värit vähän sinne päin ja olen näköjään itse hienosti varjona jo muutenkin pimeässä kuvassa. Mutta kyseessä on siis ihanista ihanin pellava, jolle kaverin sapluunalla töpöttelin kuviot. Vähän liekottaa tuo reunahuolittelu, mutta ei sen niin väliä.


Ovat kyllä molemmat pöllöt samaa väriä, vaikka kuvassa toinen näyttää kovasti vaaleammalta. Värin annostelun kanssa sai olla tarkkana, ettei kauheasti leviäisi. Vähänhän se välillä tursahti, mutta yleisesti ottaen aika siistejä kuvioita sain aikaiseksi. Toivottavasti väri myös pysyy, ettei ole ensimmäisellä saunakerralla kankussa linnun kuvaa.

Mutta tuo pellava... ah. Rakastan juuri tuollaista 100-prosenttista ja mahdollisimman vähän käsiteltyä pellavakangasta. Se tuntuu hyvältä, karkealta. En sitten millään haluaisi käyttää sanaa rouhea, se kun on kokenut melkoisen inflaation... mutta rouheaa se on. Se on elävän näköistä, ei liian tasaista tai siloteltua. Se on vahvaa ja luonnollista. Se on kauniin väristä (jonkun mielestä ei minkään väristä, mutta on se) ja aivan täydellistä. Rakastan.

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Nämä on ihanat.
Pellavaa parempaa kangasta ei olekkaan :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Tiesinkin että olet pellavafani niin kuin minä :). Ensimmäinen koekäyttö on tehty eilen, eikä ainakaan vielä väri levinnyt tai haalistunut.