7.9.2012

Oma koti kullan kallis


Pääsin tänään sairaalasta kotiin. Olo on jotenkin absurdi.

Maanantaina menen takaisin verikokeisiin ja kuulemaan suolistokuvauksen tulokset. Niistä sitten riippuu että saanko jatkaa normielämää vai pitääkö palata osastolle. Vatsakipujen ja huikean korkeiden tulehdusarvojen syy on edelleen mysteeri.

Nyt on kuitenkin tärkeintä toipuminen. Kokonaan paikoilleen ei saa jämähtää, mutta ei saa liikaa riuhtoakaan. Voin kertoa että portaiden kiipeäminen kolmanteen kerrokseen kävi jo urheilusuorituksesta.

5 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Tervetuloa /-menoa kotiin! Mummomoodi siis päällä. Ota rauhassa ja tee voimien mukaan. Toivotaan, että ensi viikko toisi vastauksia mysteeriin.
Hyvää viikonloppua kaikesta huolimatta! =)

Hehkuvainen kirjoitti...

Mummomoodi tosiaan. Pikkuisen voi olla pystyssä ja hiihdellä, mutta sitten on paree taas oikaista hetkeksi. Evästä pitää muistaa nakertaa joka välissä, että vahvistuisi.

Oikein hyvää viikonloppua teillekin!

Anneli kirjoitti...

Kiva kun pääsit viikonlopuksi kotiin. Aika menee varmaan paljon mukavammin.
Toivottavasti pian saadaan selville , mistä kaikki johtuu !!!
Vietä nyt rauhallista eloa ja oloa.

ps. ei tullut vielä eilenkään minulle aikaa :((

Nan kirjoitti...

Mukavaa, että pääsit kotiin! Kuulostaa kyllä tosi mystiseltä tuo sinun vaivasti. Toivottavasti se selviää... Voimia ja vahvistusta, hyvää viikonlopun jatkoa!

Hehkuvainen kirjoitti...

Anneli: no kylläpä ne nyt pihistelevät sen aikasi kanssa :(! Huominen jännittää kovasti, toivottavasti kaikki kääntyy lopulta parhain päin.

Nan: kiitos tsempistä, sitä tarvitaan edelleen.