10.8.2012

Satoa


Enpä ole muistanutkaan kertoa, että jalapeñomme ovat jo hyvän aikaa tuottaneet satoa. Kukkia on tullut hurjasti ja iso osuus niistä on kasvanut ihan pompulaksi saakka.


Luulin että kasvatamme vihreitä chilejä. Mutta sitten ne alkoivatkin punertaa, ja toiset ovat niin kirkkaita ja kiiltäviä että näyttävät kynsilakkaan kastetuilta.


Jotkut ovat vähän muotopuolia, mutta ei se kai makuun vaikuta. Minä en näitä maistele, ovat liian tulisia. Mies napsii innolla, ja sanoi että hyvältä maistuu. Vihreänä syöty chili oli mieto, punaisessa oli jo potkua. Tällä kertaa olemme toistaiseksi välttyneet tuhohyönteisiltä, toivottavasti jatkossakin.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/11436/Paholaisen%20hillo/ kannattaa kokeilla, jos chilejä on jäämässä yli. Ohjeeseen voi huoletta lisätä muutaman chilin, eil tule vieläkään liian tulista. Herkkua broilerin ja vuohenjuuston kera :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos reseptivinkistä! Tiedä vaikka mies innostuisi tuollaista kokeilemaan :).