12.7.2012

Lainavapaa


Arvatkaapa mitä tänään tein! Maksoin kerralla ja kokonaisuudessaan pois koko opintolainani! Melkoisen hieno suoritus, vaikka itse sanonkin. Hyvä minä.

Iso kiitos kuuluu myös miehelle, jota ilman tämä ei olisi onnistunut. Ei niin että mies makselisi minun juttujani, vaan yhdessä asuminen on sen verran halvempaa kuin yksin asuminen että suuremmat säästöt ovat mahdollisia.

Kyllä nyt on muikean mukava ja velaton olo.

7 kommenttia:

Nan kirjoitti...

Onnittelut :) Tuo on kiva ja vapauttava tunne. Minäkin aikoinaan maksoin opintolainani vauhdilla pois, kun en "viihdy" velkaisena.

Salla kirjoitti...

Jei! Ja onnittelut.

Kuullostaa hyvälle!

Sari kirjoitti...

Onnittelut saavutuksesta! Velattomana on varmasti mukava olla. Ehkä se päivä tulee joskus itsellekin...opintovelat on kuitenkin jo maksettu.

Hehkuvainen kirjoitti...

Nan: joidenkin mielestä on päässyt elämässä voitolle jos kuolee velkaisena (on saanut enemmän kuin on antanut), mutta minä kyllä tykkään olla velattomana :D.

Salla: kuulostaa hyvältä - ja tuntuu myös!

Sari: kiitos! Eipähän sitä tiedä kuinka kauan tätä riemua kestää, kai se jossain vaiheessa pitää miettiä sitä asuntolainaa. Jos ei kuitenkaan ihan vielä, nyt naatitaan!

Mie taas kirjoitti...

Onnea! :) Voin uskoa, että hyvältä tuntuu! Mä haaveilen, että saan joskus asuntolainan maksettua, saa nähdä, minä vuonna se onnistuu! :D (juuen ees halua lainapapereista katsoa vuosilukua)

Yamaba kirjoitti...

Muistan tuon tunteen. Se oli samanlainen vapauttava tunne opintolainan, asuntolainan ja autolainan jälkeen. Pääset niitä iloja varmaan vielä kokemaan, mutta onneksi olkoon tämänkertaisesta vapahduksesta.

Hehkuvainen kirjoitti...

Sie taas: kiitos, kivaa on :). Eiköhän se asuntolainaton vuosi sieltä tule, hitaasti mutta varmasti ^_^.

Yamaba: asunto- ja autolainaa en ihan vielä halua kokeilla, vaikka velattomuuden riemu on varmasti sitä suurempi mitä isompi laina on maksettu pois.