9.6.2012

Toteemieläin ilmestyy


Mitäs tykkäätte blogini uudesta ulkoasusta? (Huomasiko kukaan sen edes muuttuneen?) Mitään dramaattista muutosta ei tapahtunut, otsikon kuva ja sivun taustaväri vain vaihtuivat. Olen kovin tyytyväinen piirtämääni kettuun. (Ei pidä huomauttaa siitä, ettei sillä ole silmiä.) Tämähän oli vasta kolmas kuva, jonka olen koskaan piirtolevyllä saanut aikaiseksi. Marraskuisista harjoitteluista oli jo sen verran aikaa, että piti taas totutella konekynän toimintaan.

Vaikka kynä tottelee ihan hyvin ohjausta, jännitin jotenkin alitajuisesti kättäni koko ajan. Keskityin niin täysillä piirtämiseen että puristin kynää ihan hulluna. Parin tunnin piirustamisen jälkeen käteni tärisi aivan holtittomasti. En edes huomannut jännittäväni ennen kuin käteni oli ihan kipeä! Kevyempi ote riittäisi, mutta se vaatisi harjoittelua (ja aktiivista itsensä muistuttelua siitä ettei tarvitse puristaa niin lujaa).

Mutta sainpahan blogiini kauan kaipaamani uudistuksen. Nyt tämä on taas asteen verran enemmän itseni näköinen, sillä kettu on minulle tärkeä ja läheinen eläin. Tuo sykkyrä ketun takana esittää aurinkoa, jos joku ei hiffannut. Aurinkokettu on siis asettunut taloksi, saapa nähdä kuinka kauan täällä viihtyy.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No totta kai me sen huomasimme!

Hieno on, minä ainakin tykkään todella paljon.

Yamaba kirjoitti...

Ihan ok. Näin että jotain on muuttunut, mutta tarvitsin kyllä sanallisen kertomuksen siitä mikä on muuttunut.

Hehkuvainen kirjoitti...

Anonyymi: kiitos kaunis :).

Yamaba: olen siis onnistunut tekemään riittävän hienovaraisen muutoksen :P.

Korppisusi kirjoitti...

No hetihän sen huomasi! Se on tosi kaunis ja hyvin onnistunut <3 silmien puute ei haittaa yhtään :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos :). Voi olla että parantelen kuvaa joskus (se kärsi vähän pienennyksestä), mutta nyt se saa olla tuollainen. Olin ajatellut että tekisin otsikonkin piirtämällä, mutta en sitten enää jaksanut :P.

(Ja kettuhan on viisas, niin kuin Pikku Prinssiä lukeneena tiedämme: tärkeitä asioita ei näe silmillään, vaan sydämellään... ;) )

Nan kirjoitti...

Huomasin toki muutoksen :) Tuo aurinkokettu on tosi kivan näköinen!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos ^_^.

Sari kirjoitti...

Olen huomannut muutoksen ja minusta tuo kettukuva on olllut tosi hieno!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiva kun kävit, Sari, ja jätit jälkesi :).