10.6.2012

Nuorisomuotia


Näin eilen kaupungilla pojan, joka oli varmana oikea katujen kingi ja tosi cool, niin kuin tapana oli sanoa silloin kun Hehku-täti oli vielä itsekin nuori eikä tällainen kalkkis. Poika oli ehkä menossa kaupungille kimuleita katselemaan, kun oli niin laittautunut.

Ja lähtemättömän vaikutuksen varmaan tekikin kaikkiin vastaantulijoihin, sillä poikarukan housut eivät pysyneet jalassa. Kah, se tuntuu olevan muotia edelleen/nykyään, että roikotetaan housuja niin alhaalla kuin suinkin kyetään. Kun minä olin teini, oli skeittaripojilla sellaiset löysät housut. Ne olivat lahkeistakin niin suuret, että yksiin housuihin olisi mahtunut pari räkänokkaa.

Mutta nykyään näen kapeampilahkeisia housuja kapeiden poikien päällä, eli sentään jossain kohtaa on lähdetty sopivampien housujen suuntaan. Mutta kukaan ei kai ole kehdannut sanoa niille pojille että on oikeasti aika typerän näköistä kun alushousut (vaikka olisivat kuinka merkki-sellaiset) näkyvät kaikelle kansalle.

Kyllä minä vähän meinasin että pitääkö pojalle antaa hakaneula, että saa vähän kiinnitettyä housujaan ylemmäs. Nyt ne nimittäin valuivat koko ajan, niin että miehenalku joutui valehtelematta muutaman askeleen välein nostamaan housujaan. En tiedä synnyttääkö sellainen habitus ja käytös nuorissa naisissa mitään muuta kuin myötähäpeän tunteita.

Ehkä olen vain ihan kamalan vanha (sehän on jo todistettu että muodista minä en tiedä mitään), mutta minä kyllä pidän enemmän miehistä joilla pysyy housut jalassa (ainakin julkisilla paikoilla).

5 kommenttia:

Päivänsäde kirjoitti...

Nuorilla naisilla taas ei hameen mitta päätä huimaa. Tässä jokin aika sitten näin kuvan kun kadulla käveli nainen niin lyhyessä hameessa (joka oli noussut kävellessä vielä ylemmäs) että alushousut näky takaa kaikelle kansalle. :O

Kummallista muotia nykynuorilla. Kyllä se vain on siistimpää että alusvaatteet on piilossa. Ei suoranaisesti kiinnosta tietää jonkun ihan random tyypin gepardi-nalle-sydän kuviollisista alusvaatteista.

Mustikkamaa kirjoitti...

Ihmettelin koulussa, kun luokan pojilla oli tapana roikottaa housuja niin että alkkarit vilkkui tai toisinaan näkyivät ihan kunnollakin (oli aina kiva tyttöjen kanssa ihmetellä, että ai tuolla T:llä on tänään tuon väriset kalsarit, ai tänään sillä on reikäiset kalsarit, jaahas). Monta kertaa mietittiin että onneksi sentään on ne kalsarit siellä alla... ...kunnes sitten pääsin työharjoitteluun. Siellä pienen työyhteisön kohtalaisen nuorilla miehillä oli tapana roikottaa housuja niin että perse näkyi. Se niistä kalsareista sitten. Joku mun alan juttu sitten vissiin? Ehkä se poika on opiskellut myös näitä painoalan juttuja?

Korppisusi kirjoitti...

Heitimma sua tunnustuksella: http://lonkeropiirakka.blogspot.fi/2012/06/tunnustuksia.html

Sari kirjoitti...

Komppaan sua noissa poikien housuasioissa ja olen onnellinen, että omat poikani eivät ole muodin mukaan kulkijoita.

Hehkuvainen kirjoitti...

Päivänsäde ja Mustikkamaa: juu en kyllä ymmärrä tuota nakuilua.

Allekirjoittanut on monesti mennyt alushousuttomana kaupungilla, mutta silloin on kyllä aina niin reilusti hametta päällä ettei suurellakaan tuulella ole pelkoa tahattomasta vilauttelusta.

Mielestäni kenenkään ei tarvitse tietää onko minulla alusvaatteita vai ei - toisin sanoen ei saa näkyä alusvaatteet tai se ettei niitä ole.

Korppisusi: auts, osui päähän! ;D Kiitos :).

Sari: onpa hyvä että sinun lapsesi osaavat pukeutua. Toivottavasti he ylläpitävät tätä hyvää pukeutumiskulttuuria myös toveripiirissään.