30.6.2012

Äkkiä, vielä ehtii lomalla jos nyt tekee!


Ensimmäinen lomaviikkoni lähenee loppuaan. Maanantaina on palattava töihin, mutta ei se mitään. Pitää käydä välillä töissä että voi sitten jäädä uudestaan lomalle!

Vaikkei viikossa oikein ehdikään täysin lomautua, voisin sanoa saavuttaneeni aika onnistuneen lomafiiliksen. Siinä oli suuresti avuksi se, että aloitin lomani parin päivän totaalitekemättömyydellä maaseudun rauhassa. Ehkä se oli se raitisilmamyrkytys, kun unetti niin mahdottomasti. Kun aamupalan ja ruoan päälle ottaa pienet päiväunet, niin jaksaa nukkua yöllä! Pidemmän päälle pelkkä syöminen ja nukkuminen olisi ehkä pitkästyttävää, mutta muutaman päivän annoksena oikeinkin rentouttavaa.

No jaksoin minä kahdesti käydä rantasaunassa, ja talviturkinkin kastoin. Kylmää oli vesi, enkä voi sanoa uineeni, mutta kaulaa myöten on järvessä käyty joten kastettu on. Sää oli tuulinen ja viileä, niin kuin näköjään koko loman ajan muutenkin. Eipä ole haitannut ollenkaan.

Sateen uhka teki moottoripyörämatkailusta melko jännittävää, mutta säilyimme kuitenkin kuivana reissulla kotikonnuilleni. Siellä ei voinut maata, kun piti juosta ruokapöydästä ruokapöytään ja sosialisoitua. Lyhyt reissu, lyhyet vierailut. Toisaalta: jos jotain ei kahdessa tunnissa saa sanotuksi, niin ehkä se ei ollut sitten mitään kovinkaan tärkeää.

Kotona en ole ehtinyt puuhailla mitään erityistä. Ai niin, siivottiinhan me toinen kirjahyllyistämme! Se oli sentään hieno juttu. Toinenkin kirjahylly pitää siivota, mutta se saa odottaa vielä hetken. Mies jatkaa lomailua kun minä palaan töihin, mutta minun ei tarvitse huolestua: saan aivan varmasti osallistua siivoukseen, mies tuskin hoitaa sitä itsekseen.

Huomiselle toivon poutaa, koska haluaisin käydä eräässä ulkoilmatapahtumassa ja olisi kivempaa käydä siellä ilman sadevehkeitä. Lisäksi tiedossa on kavereiden tapaamista ja herkuttelua. Tänään löllöttelen kun vielä ehdin. Olen toiminut juuri niin kuin lomalla kuuluu toimia: olen valvonut myöhään, nukkunut kun nukuttaa, syönyt omituisiin aikoihin ja jättänyt rannekellon yöpöydälle. Hyvä minä!

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Paljon sinä olet viikossakin ehtinyt. Mutta ihan kunnon lomaa olet kuitenkin viikon viettänyt. Noin se kuuluukin, ilman kelloa...

Yamaba kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa.

Hehkuvainen kirjoitti...

Sari ja Yamaba: ihana tiivistelomani tuntuu jo nyt aika kaukaiselta :D. No, eipä tässä ole kuin reilu kaksi viikkoa seuraavaan vapaaseen eli pikkuruiseen minilomaan!