8.5.2012

Varsinainen hottis


Livistin töistä tuntia tavallista aikaisemmin, kun olo alkoi olla jokseenkin hutera. Kotona kuumemittari näytti hienosti lukemaa +38,01 eli ei mikään ihme että paleli niin vimmatusti. Kurkku on ihan jäätävän kipeä. Nieleminen ja puhuminen sattuu aika tavalla. Oikeastaan kaikki tekee kipeää.

Onpa hienoa aloittaa tämä vakituinen työ saikulla! Tai en minä mitään saikkua vielä ole hakenut, katsotaan huomenna aamulla että mönginkö sisar hento valkoisen tykö vai tuleeko minusta jotenkin työkuntoinen. Kurkkukipu ei työntekoa haittaa (paitsi puhelimeen vastaamista nyt vähän), mutta tämä kuume kyllä sumentaa pään.

No, mitä noista töistä, mutta kun tänään olisi ollut ensimmäiset treffit miehen kanssa! Meidän piti mennä keilaamaan. No eipä menty. Harmittaa.

9 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Hö! No onko vähän tyhmää... Apoteekeista saa nykyään 1g parasetamolia, laskee kuumetta ja auttaa myös kurkkukipuun ja yleiseen huonoon oloon mahaa pahemmin sotkematta.
Toinen kurkkukipuun auttava on kylmä jätski tai jogurtti. Ei niinkään kuuma juoma, niinkuin yleensä tehdään.
(Sisäinen klinikka-apulaiseni iskee jälleen...)

Ja tyhmää osa 2 että keilatrehvit meni pieleen. Keilailu on kivaa. Ja niin on treffailukin!

Paranemisia!

Hehkuvainen kirjoitti...

No on tyhmää :(. (Heti jotenkin kuvittelen olevani tosi huono työntekijä kun nyt näin menin sairastumaan keskellä viikkoa.)

Minulle tuotiin juuri mukillinen jäävettä. Ei tulisi mieleenikään juoda tai syödä kuumaa. (Sain myös suklaata. Jos edes se menisi alas.)

Kuumetta en halua vielä laskea, kun sellainen kerrankin nousi. Päinvastoin se saa ihan rauhassa jyllätä ja tappaa kaikki basiliskot. Tosin mieleni voi muuttua jos tää kauan pysyy tässä - viimeisin mittarilukema +38,59 eli olo on aika vetku.

Nan kirjoitti...

Pikaista paranemista! Uh, inhottavia tuollaiset ylimääräiset pöpöt varsinkin, jos ne pilaavat sellaisia tärkeitä asioita kuin treffit :( Ehkä tuo on niitä, jotka tulevat ja menevät yhtä nopeasti.

Hehkuvainen kirjoitti...

No on tää kyllä ihan hanurista. Kolme päivää eli loppuviikko tuli saikkua, nieluviljelyn tulos oli negatiivinen eli virusperäinen on tämä tauti. Siispä kotihoidolla eteenpäin.

Alitsa kirjoitti...

ihan pikaisesti heitän kommenttia nyt, mutta kuulet minusta myöhemmin. SAIRAANA EI OLLA TÖISSÄ! Näin. Eli voit olla ihan hyvällä omallatunnolla saikulla koska ei ne kollegat kuitenkaan halua sitä sun tautia itselleen.

Muistan vanhassa työpaikassa, kun joku raahautui pää kainalossa töihin. Kollega totesi siihen, että "onpas itsekästä marttyyriyttä, kohta me ollaan kaikki kipeinä". Eli sairas työn sankari ei ole työn sankari ollenkaan.

Parane! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos :).

On se kyllä kumma ettei tällainen hyvä ja vahva tauti kellekään kelpaa. Tässä olisi kyllä jaettavaksikin... ;D *niisk-köh*

Elegia kirjoitti...

Auts, toivottavasti paranee pian! Tuli mieleen oma taannoinen työni, joka alkoi myös sairastelulla. Sinnittelin töissä kaksi viikkoa, kun en kehdannut jäädä heti uutena saikulle.

Lopulta oli pakko luovuttaa, kun aloin olla ihan pihalla. Menin lekuriin ja selvisi, että poskiontelotulehdushan se jylläsi. Ja minulla ei koskaan ennen(eikä sen jälkeen) ole sellaista ollut.

Olen melko varma, että johtui uuden työpaikan ilmastoinnista. Ehkä sinulla sama juttu.

Anyway, paranemisia!

Anneli kirjoitti...

Voi kurjaa !
Toivottavasti pääset pian eroon tuosta taudista !

Ja sitten virkkaamaan :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Elegia: työpaikka on sama jossa olen ollut heinäkuusta asti, joten mikään uusi olosuhde ei tätä ole aiheuttanut. Ellei uudeksi olosuhteeksi lasketa työsuhteen vakinaistamista ja sen seurauksena lauennutta stressiä. Kiitos toivotuksista, paranemaan päin tämä taitaa olla sillä tänään kurkku ei ole enää ollut niin kipeä. Jei! :)

Anneli: rägävaihe on alkanut, joten tauti sentään etenee ja muuttaa muotoaan. Kyllä minä huomenna ajattelin töihin mennä ihan normaalisti. Käsitöitä olen saanut vähänlaisesti tehtyä, mutta jotain kuitenkin. Virkkaustakin ;).