3.5.2012

Terveiset munapäälle


Joku saakelin pulunnussija on varastanut polkupyöräni. Minun hienon mummopyöräni (se oli oikeasti mummopyörä, koska se oli mummoni vanha)!

Kai se olisi pitänyt tajuta kantaa kellariin asti tai pultata kiinni seinään. Oli telineessä muitakin otettavissa, mutta minun pyöräni vietiin. Ehdinhän minä sillä kerran tänä vuonna ajaa, ketjut voidella ja renkaat pumpata. Niin että onko nyt kiva, hä?!

Onhan täällä näitä älyn jättiläisiä ollut liikenteessä... On yritetty murtaa lukkoa ja pari viikkoa sitten murtauduttiin naapurin autoon. Väärään autoon kömpinyt poliisin vanha tuttu jäi onneksi heti kiinni, mutta liekö sitten taas vapaalla jalalla ja siirtynyt autoista pyöriin.

Kiitti hiivatisti, varas. Toivottavasti kaadut pyörälläni ja murrat kallosi.

7 kommenttia:

jammie kirjoitti...

Voi eiii :( Multakin vietiin pyörä pihasta edelliskesänä, joten I feel you! Toivottavasti eksynyt pyörä päätyy poliisin hoiviin ja takaisin kotiin.

Hanniina kirjoitti...

Toi on kyllä syvimmältä ahterista! Jos Tampereella aikoo pitää fillarinsa omassa hallussa, sitä pitäisi säilyttää jossain niin syvällä ja poikittain, ettei sen käyttö ole kovinkaan näppärää kun menee vartt rahjatessa sitä taas auringonvaloon. Osanottoni, ja perkele!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, otan osaa :( Mulla on myös mummoni Wanha Tunturi, ja jos joku sen pöllisi, niin olisin vaan niin v-i-h-a-i-n-e-n, etten kyllä tiedä mitä tekisin. Itkisin varmaan :D

Mustikkamaa kirjoitti...

Ei se pyörän pulttaaminenkaan aina auta. Tiedän surullisen tapauksen, jossa pyörä oli lukitun sisäpihan lukitussa varastossa pultattuna vesiputkeen, ja niin oli se viety... näin siis Helsingin keskustassa joskus muutama vuos sitten.

Hehkuvainen kirjoitti...

Jammie: rikosilmoitus on tehty, mutten usko näkeväni pyörääni enää koskaan :(. Ehkä se löytyy Tammerkosken pohjalta ensi kerran kun sitä kuivataan... *niisk*

Hanniina: syvältä on! Kiitos osanotosta. Kävelin tänään haikein mielin pyöräkauppaan, mutta niinpä vain löytyi sieltä minulle uusi menopeli. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! <3

Anonyymi: no melkein pääsi itku minultakin. Viimeistään siinä vaiheessa kun katselin netistä mummopyörien hintoja... huh huh, ovat nyt kovassa suosiossa ja ihan järkyttävän kalliita (siis siihen nähden missä kunnossa niitä myydään). Siksi kai se minunkin pyöräni vietiin, kun on nyt "in" ja sen saa varmana myytyä eteenpäin. Pidä Tunturistasi hyvä huoli!

Mustikkamaa: on ollut asialleen omistautunut varas liikenteessä O_o.

Anneli kirjoitti...

Joka paikkaan noita varkaita riittää :(
Hyvin kirjoitit, just noin !!!

Hehkuvainen kirjoitti...

Typeriä ovat varkaat! Mur. Uusi pyörä on nyt visusti kellarissa, mutta eihän sitäkään voi siellä aina ja ikuisesti pitää. Pitää vain toivoa, ettei varas osu omalle kohdalle toiste. :/