14.5.2012

Takaisin ruotuun


Tänään uskaltauduin jo töihin kähisemään (oikeasti, on aika vinkeä ääni nyt) ja matkalla huomasin, että sillä aikaa kun meikäläinen on maannut sängyn pohjalla, on luonto pistänyt töpinäksi. Kaikenlaista surriaista ja pörriäistä lentelee ympäriinsä, kukat täplittävät vihreää nurmikkoa ja koivuissakin on jo ihan lehtiä. Pieniä, mutta lehtiä silti. Vaan viileää oli silti aamulla, ja kalsea tuuli puhalsi iltapäivälläkin.

Viime yönä en herännyt kuin pari kertaa köhimään. Edistystä. Olen ihan oikeasti ottanut aika rauhallisesti, eli en ole saanut juuri mitään erikoista aikaankaan.

Televisio on ollut hyvää seuraa. Varsinkin kun huomasin että sieltä tulee viitenä päivänä viikossa Ihmemies. Kasarijärkytyshän se on nyt katsottuna, mutta silti parhautta. Minä ottaisin autiolle saarelle mukaani MacGyverin, hahaa! His mind is the ultimate weapon! Jääkiekkoakin olen katsonut. Eilen tuli turpaan niin lujaa että minultakin alkoi vuotaa verta nenästä. No, ehkä se johtui kuitenkin jatkuvasta niistämisestä eikä siitä että USA niittasi Leijonat jäänrakoon.

Sain viimeisteltyä uuden parin patalappuja. Tilausjonossa on kaksi paria lisää. Pitkästä aikaa tartuin myös kirjaan, ihan siis sellaiseen romaaninkaltaiseen. Ehkäpä siitä enemmän sitten kun se on luettu.

4 kommenttia:

Yamaba kirjoitti...

Jaha, sinä olet ollut näin pitkään sairas. Tervehtymisen jatkumista. Tampeeella oli tosiaan vehreää kun ajettiin siitä lävitse illalla. Kaupungin ulkopuolella puiden lehdet oli vielä paljon pienempiä. Mutta äkkiä ne kasvaa.

Hehkuvainen kirjoitti...

Pitkään? Vastahan tässä on viikko mennyt, ihan normaalin rajoissa ollaan vielä :D.

"Reilulla 60 prosentilla sairastuneista flunssa menee ohi alle kolmessa viikossa. Taudin kesto on keskimäärin noin 10 päivää."

Tervehtyminen jatkuu. Auringonpaiste houkuttelee ulos nuuhkimaan kevättä :).

Anneli kirjoitti...

Hyvä että alkaa olla tauti voiteetu. Tämän kevään flunssat on niin kamalan sitkeää lajia.
Terkut mökiltä.. täällä on ihan kesä :)

Hehkuvainen kirjoitti...

No edelleen tätä räkää vain tulee ja tulee, joten ihan ei voitetuksi vielä voi sanoa... mutta aion kyllä voittaa, vaikka tauti panisi parastaan!