4.4.2012

Virvon varvon


Olenkohan tullut vanhaksi, kun minusta oli oikeastaan aika herttaista kun palmusunnuntaina kävi kaksi pikkunoitaa ovella virpomassa? Muistin kyllä virpomispäivän, mutta emme varautuneet mitenkään erityisesti siihen että joku tulisi pajunvitsalla huiskimaan. Kotoa löytyy kuitenkin yleensä aina jotain herkkua, niin että tyhjin korein ei trullien tarvinnut täältäkään poistua.

Voi tosin olla etteivät tule ensi vuonna uudestaan, sillä annoin niin pahoja karkkeja. Pöydällä oli jo pitkään lojunut epämääräisiä suklaakarkkeja, joissa oli äklöjä täytteitä. No, toisena vaihtoehtona olisi ollut antaa napalminalleja tai sitruunakostajia, mutta sitten olisin varmasti saanut syytteen lasten pahoinpitelystä. Nyt saan luultavasti vain ilkeän maineen.

No parempi kuitenkin että ovella olin minä eikä mies, joka ovikellon soidessa kekkuloi vielä munasillaan. Trullit olivat aikaisessa, ei meillä oikein oltu vielä käynnistytty. Nyt mies on reissun päällä, ja minä kärvistelen ikävissäni. Aika kuluu hirvittävän hitaasti, odottavan aika on pitkä jne.

2 kommenttia:

Mustikkamaa kirjoitti...

Tip tap tipu! Hyvää pääsiäistä :).

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos, sitä samaa sinulle :). Kirjeen kirjoituskin on mulla mielessä, vaan ei ihan vielä tekeillä.