26.4.2012

Ei muuta epämiellyttävää kuin hikoilu


Minulla on sellainen jumppavideo, jonka tahdissa toisinaan hytkyn kotona, kun kukaan ei ole vahingossakaan näkemässä. Tänään vasta huomasin alun tekstin, jossa kerrotaan näin:

"Lopeta heti, jos tunnet jonkinlaista hengästymistä tai saat epämiellyttäviä tuntemuksia harjoitusohjelmaa suorittaessasi ja hakeudu hoitoon."

O-ou. Luulen, että olen tosiaan kokenut jonkinlaista hengästymistä JOKA KERTA. Täytyy varmaankin viimeistään nyt lopettaa tämä salaa kotona jumppaaminen.

4 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Taitaa mennä samaan kategoriaan kuin aikoinaan hankkimani ns. ministepperi. Hankin sen ikään kuin sillä ajatuksella, että poljen sitä telkkua katsellessani, jotain puoli tuntia kerrallaan. Käyttöohjeita tavatessani hämmästyin, kun vastaan tuli vakavamielinen varoitus siitä, että laitteen käyttö tulee aloittaa varovasti, ensimmäisillä kerroilla max. 2 minuuttia. Siis 2 minuuttia?!? Väkisin tuli mieleen, että tuota varoitusta tarvitseva on jo niin rapakuntoinen, ettei jaksa kävellä edes jääkaapille...

Hehkuvainen kirjoitti...

Max 2 minuuttia?! No, onhan se hyvä aloittaa varovaisesti :D.

Yamaba kirjoitti...

Eihän ne oikeastaan käyttäohjeita ole,vain sellaisiksi naamioituja. Ne ovat lausekkeita joilla yhtiö selviää mahdollisista oikesjutuista joidenkin käyttäjien sydämen petettyä.

Hehkuvainen kirjoitti...

Sitähän se, vastuusta vapautumista. Samoin kuin nämä "kissaa ei saa laittaa mikroon" ja "älä käytä hiustenkuivaajaa nukkuessasi" -jutut.