27.3.2012

Rautataivas ja muuta kivaa


Synnyin 31 vuotta sitten, ja sen kunniaksi otin tämän päivän vapaaksi töistä. (Kiitos kaikille minua muistaneille!) Hyvä päätös, sillä niin pääsin nauttimaan miehen antamasta syntymäpäivälahjasta eli lipusta Iron Skyn ennakkonäytökseen. (Lippujen kanssa ollut hässäkkä piti huolen siitä että viimeiseen asti sai jännittää että osutaanko kello kolmen, kello viiden vai kello yhdeksän näytökseen.)

Kauan sitä on odotettu ja nyt se on vihdoin nähty. Ja hyvä oli. Jos jotakuta häiritsee aivan kamalasti se, että avaruustaistelussa kuuluu ääniä (vaikka avaruudessa ei oikeastaan kuulu mitään), niin ei kannata mennä katsomaan kyseistä elokuvaa. Se on hassuttelu, ei sitä pidä ottaa liian vakavasti.

Pitää nauttia siitä ihmeestä, että elokuva valmistui ja siitä tuli ihan oikeasti näyttävä. Siinä saksalaiset näyttelijät esittävät saksalaisia ja puhuvat saksaa, mikä on oikein kivaa. (Hollywoodissa ollaan niin köyhiä, että siellä pitää amerikkalaisten esittää saksalaisia ja puhua englantia typerällä aksentilla.) Poliittiset vitsit osuvat oikeasti aika hyvin maaliinsa ja yksi erittäin toimiva viittaus sai koko salin nauramaan ja antamaan aplodit.

Hieno homma.

Eilen kävin töiden jälkeen pitkästä aikaa pötköttelemässä äänihierojan pöydällä. Hieroja kehui kovasti muskeleitani - nimittäin aivan pumpissa olevia poskilihaksiani. Minua ei koskaan ole kuvattu lihaksikkaaksi. Olen selluliittia ja taikinamössöä - paitsi siis sieltä missä kireyttä ei tarvitsisi olla. Se ainoa paikka, joka saisi roikkua löysänä, on ihan itsestään treenaantunut sellaiseen muotoon, että kehonrakentajat olisivat kateellisia. Minulla on lihaksikas naama. Voi kun kiva.

Huomenna takaisin töihin. Vapaapäivä on kovin lyhyt mutta hyvä.

9 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Oikein paljon onnea Sinulle !
Samana päivänä kun minun blogini :)

Sirpale kirjoitti...

Itse olin katsomassa samaa pätkää klo 21 näytöksessä ja siellä ainakin aplodeerattiin kesken leffan eräälle pikkuvaltiolle. Oliko sama näytös vai saiko kyseinen kohta muissakin näytöksissä suosionosoituksia? Itse myös pidin elokuvasta, ottaen huomioon millaisella budjetilla se lopulta oli tehty, se oli todella näyttävä. Ja ne kaikki viittaukset muihin elokuviin, loistavia! Mahtavaa parodiaa.

Johanna kirjoitti...

Paljon onnea näin hieman jälkikäteen! :)

Sari kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää!

Hehkuvainen kirjoitti...

Anneli: kiitos kovasti :).

Sirpale: me olimme kello kolmen näytöksessä. Aplodit annettiin sekä eräälle pikkuvaltiolle että Perikato-viittaukselle. Mukavaa kuulla että sinäkin pidit elokuvasta :).

Johanna ja Sari: kauniit kiitokset myös teille :).

Yamaba kirjoitti...

Jaha, vuosia on tullut taas, onnea vain, vaikka siitä jo päiviä onkin. Pitää katsoa Rautataivas kun kohdalle sattuu, kiitos arviosta.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos kiitos :). Juhlinta jatkui tänään, joten on ihan sopivaa onnitella vielä ;).

Rhia kirjoitti...

Ohos :D mekin olimme siinä kolmen näytöksessä.

Hehkuvainen kirjoitti...

No kas! Jos olisin sut bongannut, olisin kyllä tullut moikkaamaan. Toivottavasti tykkäsitte elokuvasta :).