5.1.2012

Lahjontaa osa 3


Vaikka neulerintamalla olikin hiljaista jouluna, kortteja värkkäsin sitten sitäkin enemmän. Tässä joitakin näytekappaleita.


Piltti-purkin kannen avulla tapetinpaloista syntyi helposti ympyröitä, jotka ovat siis olevinaan kuusenkoristepalloja. Ääriviivatarra-arkista palloille sai narutkin. Yksinkertainen on kaunista, tycker jag. Sain siskolta jonain vuonna samantyylisen kortin, ja apinoin ideaa.


Kohokuvioitu tapetti sopi mielestäni oikein kivasti tähän, vaikkei nyt kovin jouluisen väristä ollutkaan. Joulutervehdyksiä lähti viemään myös lumiukkojen joukko. Siitä on kiittäminen ystävääni, joka lainasi lumiukkoleimasintaan.


Kiitos myös toiselle kaverilleni, joka lainasi vinkeää askarteluvekotintaan; sen avulla tavallinen kopiopaperini muuttui hauskaksi nyppypaperiksi. Kaikkea ne keksiikin! Erityisen tyytyväinen olen tekemiini vahasydänkortteihin:


Sydämet on tehty huoneilmassa kovettuvasta askartelumassasta. Tein massasta ensin levyn, sitten tein siihen leimasimen avulla koukerokuvion ja viimeiseksi painoin pienellä piparimuotilla sydämen. Tai okei, aivan viimeiseksi tein reiän ripustuslankaa varten. Massaa on vielä jäljellä iso köntti, mutta se on jo niin vanhaa että meinaa väkisin kuivua käyttökelvottomaksi. Ihmeen monta vuotta se onkin pakkauksessaan säilynyt edes jotenkin hyödynnettävässä kunnossa...

4 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja. Oikein minun mieleisiäni !
Minullakin on tuolla yksi tapettikirja :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos :). Tapettikirjat ovatkin oivia askarteluun; pienestäkin tapetinpalasta saa tosi kivoja juttuja aikaan!

Miia / Puutarhapörriäinen kirjoitti...

Onpa hieno idea käyttää askartelumassasta tehtyjä sydämiä korteissa!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos! En voi väittää ideaa omakseni, mutta hyvä se kyllä on siitä huolimatta ;).