2.1.2012

Lahjontaa osa 2


Täksi jouluksi valmistui ihmeen vähän neuleita. Jotain sentään, kun oikein erikseen toivottiin. Tilauslahjana (eli en antanut itse lahjaksi vaan tein tilauksesta lahjaksi) valmistui miehen lapaset, pienen tytön lapaset ja samaisen tytön sukat.


Toivelankoina olivat raidallinen ja pinkki 7 veljestä, ja nehän ovatkin kivat sekä yhdessä että erikseen. Lähinnä itselle muistiin: puikot 3,5 mm, isot lapaset 72 g, pienet lapaset 41 g ja pienet sukat 66 g.

Samaan osoitteeseen lähti sitten kämmekkäät, jottei ranteita niin palelisi. Tässä mallina omat kädet.


Ohje on oma, tekohetkellä luotu. Lankana uskoakseni Isoveli (43 g) ja puikot 4,5 mm.

Tilaustöistä jäi lankaa oikein mukavasti. Raidallisesta langasta tein itselleni peruspipon. Raitalanka sai kaverikseen pinkkiä kun tein ystävän muksulle pikkiriikkiset sukat. Näitä en ehtinyt punnitakaan, kun menivät pakettiin niin vikkelästi.


Mies toivoi joululahjaksi pipoa, ja saikin sellaisen - hieman myöhässä tosin. Tein valkoisen Jacques Cousteau -pipon, mutta en ole siihen oikein tyytyväinen. Muuten tosi kiva, mutta se tahtoo vähän nousta päälaelta hiipaksi. Täytyisi siis kaventaa hiukan reilummin kuin ohjeessa. Saapi nähdä missä välissä jaksan asian korjata, vai sanonko vaan miehelle että vetää pipon tiukemmin päähänsä.

4 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Moi Hehku!

Tässä joululoman kieppeissä päädyin taas pitkästä aikaa lukemaan blogiasi. Oma blogi jäi silloin joskus ja jotenkin unohtui tämä toistenkin blogien lukeminen, mutta ehkä nyt alan palailla sen pariin. Onneksi on vielä näitä vanhoja suosikkeja olemassa, kuten tämä sinun! Kurkin myös kuvablogianne tässä, upeaa että teillä on tuollainen yhteinen harrastus, mistä on muillekin iloa :-)

Minulla on uusi blogi täällä, ei juuri tekstiä, vaan enemmänkin kuvia:
http://sissasaija.blogspot.com

Hehkuvainen kirjoitti...

No mutta hei! Kiva kun olet palannut linjoille :). Ja miten hieno comeback: olet ollut ahkerana O_o.

Mie taas kirjoitti...

Kiitoksia vielä kertaalleen! <3 Erinomaisen hyviä ja toimivia lahjuksia! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyvä kuulla ^_^.