27.12.2011

Tuhat tulimmaista!


Voi turskan perkeet ja mädäntyneet merimakkarat!

Sain aivan älyttömän hyvän joululahjan Alitsalta: kuntosalikäyntejä! Kyllä kelpaa, istumatyöläinen kiittää. (Nousen kyllä edelleen aika usein kyselemään tyhmiä muilta, mutta istumista se työ silti suurimmaksi osaksi on.) Päätetyöskentelyn vastapainoksi on hyvä saada hartioihin vähän liikettä.

Tänään kävimme salilla ensimmäisen kerran, ja huomenna luultavasti havaitsen kehossani lihaksia joiden olemassaolosta en aiemmin tiennyt. Oli oikein mukavaa ja rauhallista, kun kansa muistaa kuntosalien olemassaolon yleensä vasta vuodenvaihteen jälkeen. Tiedättehän nämä "tänä vuonna lupaan kuntoilla enemmän, aloitanpa heti" -muotoiset itsepetokset. Vain hiukan harmitti se, ettei infrapunasauna ollutkaan päällä. Sitä olisi ollut kiva kokeilla.

Merkittävästi suurempi harmitus tuli siitä, kun huomasin että kamerani on varastettu. Vielä eilen ehdin päiväkävelyllä ottaa kuvia ja ladata ne koneelle, nyt se ei enää onnistuisikaan. Myrsky ja mylväys!

Kun minä hikoilin salissa tai saunassa, joku pitkäkyntinen rosmo kävi taskullani ja nappasi sieltä rakkaan pokkarini! Simpukka soikoon! Ihan omaa tyhmyyttä oli tietysti jättää kamera päällystakin taskuun, mutta kun siellä se aina asuu niin en jotenkin tullut ajatelleeksikaan että se sieltä jonnekin lähtisi.

Eihän se ollut maailman kallein tai uusin kamera, mutta edelleen toimiva ja minulle rakas. Ja tarpeellinen! On kuulkaas astetta haasteellisempaa nyt kuvabloginkin päivittäminen. Muistikortilla (hyvällä sellaisella!) oli muutamia kuviakin, onneksi ei mitään liian henkilökohtaista. Voihan korallin karva, että ottaa päähän!

Kiukuttaa ihan muodottoman paljon! Olo on ihan invalidi ilman kameraa. Langetan härskeiltä silleiltä haisevan kirouksen sen kapisen koiran ylle, joka kamerani vei! Semmoisen kirouksen, että ikiuskollisen Canonin akku räjähtää sen varkaan käpälissä ja vie sormet mennessään. Sittenpä ei enää availla toisten vetoketjuja!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ollut siitäkään kuntosalikortista kuin haittaa. Voi voi!

Anonyymi kirjoitti...

Oli joululahjasta vielä sekin ilo, että saat nyt hommata itsellesi ihan uuden kameran, entistäkin ehomman. Kaiken lisäksi alennusmyynneistä!

Anneli kirjoitti...

Joka paikkaa nuo pitkäkyntiset ehtii.. voi samperi, en paremmin sano :(((

Yamaba kirjoitti...

Noita sattuu itse kullekin. Ne on vähän niin kuin sää: joskus se räntäkuuro aina iskee niskaan. Kuten anonyymi tuossa yllä huomautti, niin parempi joulun jälkeen kuin sitä ennen.

Hanni kirjoitti...

Voi ei. INHOAN epärehellisyyttä erityisen paljon, ja ajatus, että joku on käynyt kopeloimassa taskuja pukuhuoneessa (varmaan muidenkin kuin sun), on erityisen epämiellyttävä. Toivotaan sitä räjähdystä! Ja se että joku vei mennessään myös sun kuvat, inhottaa myös. Toivotaan ISOA räjähdystä!!

Johanna kirjoitti...

Kele sentään! Inhottava juttu ja todellakin saisi akku räjähtää varkaan käsiin... :/ En tykkää yhtään. Itse olisin varmasti ihan pulassa ilman kameraa, ajatuskin kammottaa. Toivottavasti saat pian uuden ja edullisen kaverin!

Hehkuvainen kirjoitti...

Anonyymi nro 1: miten niin?! Suuresti hyötyä ja iloa on tuollaisesta kuntosalikortista! Seuraavalla kerralla tungen kaikki varusteet kaappiin. Kas, olenhan oppivainen yksilö ;).

Anonyymi nro 2: no, uuden ostaminen ei ole kivaa silloin kun vanha olisi ollut vielä mieluinen :(. Mutta totta on, että nyt voisi jostain saada tarjouksella hyvän...

Anneli: samperi tosiaan. Vieläkin harmittaa.

Yamaba: tämä oli ihan ensimmäinen kerta minulle. Toivoisin, että tämmöisiä räntäkuuroja osuisi jatkossakin kohdalle vain kerran kolmessakymmenessä vuodessa :P.

Hanni: minäkin inhoan epärehellisyyttä :(. Kumma ettei varkaalle kelvannut toisessa taskussa olleet tukkaklipsit. Ehkä se varas oli kalju O_o! Onneksi muistikortilla oli tosiaan vain sellaisia räpsyjä tavaroista, ei mitään henkilökohtaista.

Johanna: huomenna on vapaapäivä, ja suuntaankin heti kamerakaupoille. Halpaa lystiä se ei ole, mutta onneksi mulle kelpaa semmoinen edukkaampi malli. Lupaan kyllä heti esitellä uuden perheenjäsenen kunhan vähän siihen tutustun! :)