14.12.2011

Muotipostaus


Työkaverini lahjoitti minulle vanhoja neuleohjeita. Niistä onkin rutkasti iloa, sillä 80-luvun muoti aiheuttaa naurukohtauksia. Skannasin teille muutamia makupaloja. (Jos jollekulle herää uskomattoman suuri halu oikeasti tehdä tällaisia neuleita, ohjeen saa minulta. Sitten kun olen riittävästi nauranut näille, en tee ohjeilla enää mitään.)


On jätetty hauikselle kasvunvaraa.Tämä malli kiristää pikkuisen hartioista.1980-luvulla hihojen istuttaminen oli tuntematon käsite. Itse asiassa hiha taisi olla tuntematon käsite... Kaikissa neuleohjeissa oli vähintään neljä kokoa, vaikka pieninkin niistä riittäisi varmasti vaatettamaan koko perheen - kerralla.


Olen mykistynyt. Onko tämä tarkoitus pukea takin päälle? Takin alle tätä ei nimittäin saa mahtumaan.

Mikä näistä on sinun suosikkisi?

8 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Kääk!

No, sitten kun haluaa juhlia uutta villa... asustetta, niin voi marssia kampaajalle ja laitattaa hiuskuontalon johonkin seuraavista malleista:
http://www.smosh.com/smosh-pit/articles/20-horrifyingly-hilarious-childhood-hairstyles

Mrs.Marple kirjoitti...

Mulla oli lepakkohihainen paita ja neulekin joskus, tykkäsin niistä ihan valtavasti!

Ja joskus ehkä teenkin vielä samantyyppisen neulepaidan (ei kiitos kuitenkin ohjeelle :D).

Eikös kasari tässä ollutkin muotia hiljan?

Hehkuvainen kirjoitti...

Salla: no voi kääk noita hiuksia! Oikein kylmät väreet meni katsellessa :D.

Mrs.Marple: mitä, eikö ohjeet kelpaa :D? Onhan noissa puseroissa puolensa: ei tarvi huolehtia siitä että vatsamakkarat näkyis kovin kurjasti pullottaen... armeliaita ovat linjoille nämä :D. Ja ikävä kyllä, myös kamalat asiat palaavat muotiin aina välillä.

Outi kirjoitti...

#2. Pukisi minua ehdottomasti. Olkatoppaukset saisivat olla hieman kookkaammat.

Siivetön kirjoitti...

Olen aina sanonut, että 80-luku oli pukeutumisen kannalta kaikista kamalinta aikaa, jotka on ihan hyvässä muistissa sillä elämäni ekat 10 vuotta pukeuduin juurikin 80-lukulaiseksi (synnyin 1980).

Mutta enää sen koommin en ole pukeutunut ja en parhaalla tahdollakaan osaa valita noista neuleista yhtään "hienoa" koska ne ovat kaikki kamalia.

Joitakin vuosia sitten kaveri järjesti kasaribileet eli naamiaiset joihin olisi pitänyt pukeutua teeman mukaisesti. En mennyt.

Hehkuvainen kirjoitti...

Outi: niin, kyllähän ne tuossa vähän pienet ovat :P.

Siivetön: voi, kasaribileet ovat hillittömän hauskoja! Harmi kun olet saanut niin suuret traumat 80-luvun pukeutumisesta, että jätit väliin makeat naurut. Mutta kamaliahan nuo puserot ovat, ei voi muuta sanoa.

Hanni kirjoitti...

Noi olkatoppaukset oli käsittämättömiä. Lepakkopuseron just kudoin itselleni, mutta ei ehkä ihan noin siivekäs malli :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Odotan innolla, että saadaan nähdä lepakkopusero blogissasi!