17.12.2011

Joulukalenterit


Minulla ei ole tänä vuonna joulukalenteria. En ole sellaista oikein osannut kaivatakaan. Lapsena joulukalenteri oli tietysti kova juttu, ja olen aikuisenakin tykännyt luukkuja availla. Aiemmin tänä vuonna ajattelin, että askartelen kotiin jonkun kivan ja vähän erilaisen kalenterin, mutta päädyinkin sitten tekemään kaksi kalenteria ystäville lahjaksi. (Tämän jouluaskartelun voinee jo esitellä, kun suurin osa lahjasta on kuitenkin jo avattu.)


Keksin viimeinkin käyttöä pienille vaaleanpunaisille kirjekuorille, jotka ovat maanneet laatikossa vuositolkulla. (Tässä taas nähdään, ettei mitään kannata heittää pois! Voi vielä joskus tarvita!) Laitoin niihin sisään pieniä viestejä - mietelauseita ja ajatuksia ystävyydestä ja elämästä. Kuoren toiset puolet saivat numerot ja toiset puolet kiiltokuvat. Toinen kalenteri on kukkakeijujen koristama, toisessa seikkailee Nalle Puh ystävineen.

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Totta puhut.
Mitään ei kannattaisi pois heittää. Itsellenikin monta kertaa niin käynyt, että juuri kun on pois heittänyt. Sillä olisikin käyttöä :)

Mukavaa sunnuntaita !

Hehkuvainen kirjoitti...

Oikeasti on joskus pakko karsia tavaramäärää, mutta tuollaiset pienet ja litteät kirjekuoret ovat kulkeneet mukavasti mukana. Ja kyllä kannatti säästää! :D

Mukavaa sunnuntaita ja ihanaa alkavaa viikkoa!