17.11.2011

Totuus vai tehtävä...?


Johanna antoi minulle tunnustuksen ja pisti mukaan haasteen. Ensin se tunnustus:


Ja sitten se haaste: minun pitää

1. Kiittää tunnustuksen antajaa. (Iso kiitos!)
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni sekä vastata kysymyksiin.

Huh huh, on siinä tekemistä! Olen jo kertonut niin kovin (liian?) paljon itsestäni, mitähän tässä vielä olisi kerrottavana... no, keksitäänpäs jotain. Eli kahdeksan satunnaista asiaa minusta:

1. Vasemman käteni nimetön on selvästi pidempi kuin oikean käden nimetön tai kumpikaan etusormistani. Tutkimusten mukaan tämä viittaa siihen, että olen sikiönä killunut ympäristössä, jonka testosteronipitoisuus on ollut korkea suhteessa estrogeenin määrään. Minulla on siis tässä suhteessa miesmäiset kädet.

2. Muuten käteni eivät ole miesmäiset. Ne ovat niin pienikokoiset, että se herättää toisissa aina hämmästystä. Mutta kyllä minä näyttäisin typerältä, jos minulla olisi kovasti paljon suuremmat kädet.

3. Olen ihan älyttömän huono valehtelemaan. Minulla on kyllä pokkaa kertoa ihan päättömiä juttuja, mutta paljastan aina itse huijaukseni. Totuus ei lipsahda, vaan se on pakko kertoa, koska muuten omatunto ei anna rauhaa.

4. Olin ala-asteen alussa koulukiusaaja. Syrjin erästä tyttöä vain siksi, että muka vahvemmat oppilaat käskivät. Onneksi sitä kesti vain hetken, asia selvitettiin ja olimme tytön kanssa koulun loppuun asti läheisiä ystäviä. Vasta myöhemmin tiedostin, että syrjiminen ja joukosta pois sulkeminen on pahimman laatuista kiusaamista. Häpeän ja kadun syvästi tätä ehkä viikon kestänyttä episodia elämässäni.

5. Olen äärimmäisen pikkutarkka. Tästä on hyötyä käsitöissä ja kirjanpitäjän töissä. Joskus, kun joistakin asioista voisi selvitä vähemmälläkin nysväämisellä, siitä on haittaa. Askartelu voi joskus olla hankalaa, kun se puolen millin heitto pistää silmään niin kamalan pahasti.

6. Asettelen kirjat hyllyssä pituusjärjestykseen.

7. Olen notkea kuin rautakanki. Aina silloin tällöin koitan venytellä itseäni vetreämmäksi, mutta en taida olla riittävän motivoitunut saavuttaakseni oikeasti tuloksia. Tosin hierojanikin sanoi, että minä vain taidan olla sitä "kimmoisaa" tyyppiä, joka ei ikinä muutu notkeaksi vaikka mitä tekisi. Hän sen kuulemma jotenkin lihaksista huomaa, että toiset ovat rentoinakin kireämpiä ja joustamattomampia kuin toiset. Ikävä kyllä tämä ei tarkoita sellaista maagista kiinteyttä, joka poistaisi selluliitin reisistäni.

8. Yksin ollessani puhun paljon. Ääneen.

Ja sitten pitäisi vielä vastata kysymyksiin! Tai siis listata suosikkeja:

Suosikkiväri: tällä hetkellä vihreä
Suosikkieläin: kettu
Suosikkinumero: 17
Suosikki alkoholiton juoma: vesi
Facebook vs. Twitter: ei kumpikaan
Intohimoni: jugurttirusinat (yliannostuksen vaara on ilmeinen)
Saada vai antaa lahja: molempi parempi!
Suosikkikuvio: ympyrä
Suosikkiviikonpäivä: vapaapäivä
Suosikkikukka: kehäkukka

Noin! Normaalisti en näitä tunnustuksia jakele eteenpäin, mutta tänään tuntuu siltä että voisi muistaa joitakin bloggaajia ja blogeja. En kahdeksaa, vaan viittä:

1. SipuliPapuli ansaitsee tunnustuksen paitsi erinomaisen nimensä myös sisältönsä perusteella. Vaikka itse olenkin niin onneton uusien ruokien kokeilija, enkä varsinkaan pidä mausteisesta ja tulisesta ruoasta jota Korppisusi ja Grandpa Cthulhu rakastavat, on kasvissyöjäpariskunnan blogissa mukavaa vierailla.

2. Hannin lätinät saavat hyvälle tuulelle. Periaatteessa inhoan sanaa "elämänmakuinen", mutta tämä blogi on sellainen hyvässä mielessä. Hanni on monessa asiassa idolini, toivon että minä olen joskus isona yhtä rohkea ja reipas kuin hän.

3. Susikairan akka ja hänen viisi miestään ovat jo legenda. Oma elämä näyttää aika valjulta (onnellisen seesteiseltä) kun lukee suurperheen vilkkaasta (kaoottisesta) arjesta. Akka kirjoittaa hyvin ja on niin aito, ettei voi muuta kuin ihastua.

4. Evil Dressmaker on suhteellisen uusi tuttavuus, mutta jäin heti koukkuun. Olen aloittanut historiaintoilun keskiajalta, mutta tunnun hiljaa hivuttautuvan 1900-luvun alkupuolelle. Rhia on taitava ja selkeästi asialleen omistautunut, ja blogi on lukijaystävällinen (enkä nyt kehu vain siksi että satuin voittamaan blogiarvonnassa). Vintage on niin this season!

5. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä Anneli, joka ei halua tunnustuksia. Arvaan kyllä miksi ei: niitä tulvisi aivan valtavasti, naisparka ei muuta ehtisikään tehdä kuin esitellä palkintojaan. Ollaan siis ihan hipihiljaa vaan tästä, ja käydään kaikki kurkkimassa niitä mahtavia ja mielikuvituksekkaita töitä joita Anneli meille vaatimattomaan tyyliinsä esittelee. Blogi on niin täynnä hyvää mieltä että sitä tarttuu väkisin mukaan.

Kiitos kaikille kanssabloggaajille, teitä on ilo seurata!

8 kommenttia:

Rhia kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :D Otan sen mielelläni vastaan vaikka jäinkin ihmettelemään mitä tarkoittaa "lukijaystävällinen blogi" ;)
Mulla on tuolla toinenkin tunnustus vielä pistämättä eteenpäin mutta eiköhän tämäkin pääse eteenpäin ennemmin tai myöhemmin. Kiitos!

Hanni kirjoitti...

Voi kiitos, kultaseni! Sekä tunnustuksesta että noista sanoista! Tuli taas lisää virtaa ja intoa elämään :) Mutta rohkea... tällä hetkellä olen kaikkea muuta kuin rohkea, pelkään niin että housut väpättää. Mutta siitä joskus tuonnempana, kunhan lakkaan tutajamasta.

Teen tunnustuksesta postauksen, kunhan keksin vielä kahdeksan asiaa itsestäni, joista en ole vielä muistanut lörpötellä :)

Anneli kirjoitti...

Kiitos... sinä olet ymmärtänyt asian :))
Se on just noin, etten muuta ehtiskään kuin vastailla tunnustuksiin. Ja en voisi niin usein laittaa uusia töitä näytille :DD

Hehkuvainen kirjoitti...

Rhia: hih! Lukijaystävällinen blogi on selkeä ja kaunista katseltavaa, lisäksi kommentoinnin kynnys on matala ja bloggaaja jaksaa vastailla kaikille yhtäläisen ystävällisesti ^_^.

Hanni: hui, kyllä nyt alkoi jännittää että mikä se sellainen juttu on mikä saa Hanninkin puntit tutisemaan! No, selviät siitäkin, aivan varmasti :).

Anneli: :)

Korppisusi kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus tunnustuksesta :) Niitä on aina kiva saada! Yritämme saada taas jotain aikaiseksi sipulipapulinkin puolelle, nyt on aika mennyt kirjahaastetta ja sosiaalipsykologian tehtäviä tehdessä. Kiva että tykkäät nimestä :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Olkaatten niin hyvät ^_^.

Hanni kirjoitti...

Done! Vihdoinkin.

Hehkuvainen kirjoitti...

Way to go! \o/